Wat geef je een baby voor Sinterklaas?

baby sinterklaas

Advertorial – Het is sowieso best lastig om cadeautjes te bedenken voor kinderen die zelf nog niet kunnen vertellen wat ze willen hebben, maar als ze ook nog eens te jong zijn om echt te spelen, is het helemaal lastig. Vorig jaar was Nomi vier weken oud op 5 december en ik wist niet goed wat ik haar moest geven.

Laatst kwam ik de site GET1,2 tegen, een site met heel veel verschillende spullen van verschillende webshops. Alles is bij elkaar verzameld en je kunt producten zoeken in 150 Nederlandse winkels. Ook heb je meteen het goedkoopste product, want de prijzen worden vergeleken en dit wordt 4 keer per dag gecheckt!

Wat ook heel erg handig is, is dat je zelf (verlang)lijstjes kunt maken. Daarnaast kun je ook verlanglijstjes van anderen bekijken, waardoor je zelf ideeën op kunt doen. Maar als je zelf liever niet wilt dat anderen jouw lijstje bekijken, dan zet je hem gewoon op privé. Ook is het mogelijk om andere gebruikers te zoeken en hun lijstje te bekijken.

Ik ben meteen begonnen met het maken van lijstjes. Natuurlijk maakte ik er eentje met cadeautjes voor Nomi, maar ik maakte ook lijstjes voor kinderen van andere leeftijden. Omdat ik het zelf dus zo lastig vond om leuke cadeautjes te zoeken voor Nomi toen ze jonger was, maakte ik een lijstje met cadeautips voor kinderen van 0 tot 6 maanden.

Wat geef je een baby voor Sinterklaas?

get01 get02 get03 get04 get05 get06 get07

In tegenstelling tot een jaar geleden, vond ik het nu helemaal niet moeilijk om een lijstje met cadeautips te maken voor jonge kinderen. Ik weet nu natuurlijk wat Nomi leuk vond toen ze begon met spelen, en daarom kon ik vrij makkelijk dingen bedenken. Rammelaars zijn bijvoorbeeld altijd goed en Nomi vermaakte zich (nog steeds trouwens) ook heel goed met een zachte bal. Net als boekjes met dikke bladzijdes, die ze zelf kan omslaan.

get12

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben en dat ik er iemand mee help die in dezelfde situatie zit als waar ik vorig jaar in zat.

Kenden jullie de site GET1,2 al?

Dit artikel is gesponsord.

3 gedachten over “Wat geef je een baby voor Sinterklaas?

  1. Jennifer schreef:

    Ik ben ‘blij’ dat Melle nu bijna 1 is en we voor zijn eerste sinterklaas inderdaad ook echt iets voor hem kunnen kopen en hij het een beetje kan meebeleven, in plaats van dat hij als baby een beetje ligt te liggen. Als dat zo was geweest dan hadden we waarschijnlijk niet echt iets gedaan. Maar nu heeft hij zelfs al een schoencadeautje gehad. Ik merk wel dat hij heel goed beseft welk speelgoed nieuw is en wat niet, ook omdat hij daar nog veel meer mee aan het ontdekken is. Maar vooralsnog, de knisperboekjes en rammelaartjes en muziekdoosjes zouden het vast supergoed doen als schattige sinterklaascadeautjes bij de (toekomstige) ouders. Want heus, toen Melle nog in mijn buik zat vorig jaar kreeg ik wel wat toffe babycadeautjes voor hem, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.