Liefde op het eerste gezicht

liefde op het eerste gezicht

Nomi is een echt poppenmoedertje. Vanaf dat ze een maand of 10 is, speelt ze regelmatig met poppen en de laatste maanden is dat alleen maar meer geworden. Een tijdje geleden ontving ik een persbericht over deze schattige Little Love Dieren Knuffelpoppen van VTech en zo’n popje leek me perfect voor Nomi.

Little Love Dieren Knuffelpoppen van VTech

 Little Love Dieren Knuffelpoppen van VTech 

Er zijn drie versies van het popje; een ijsbeer, en konijn en een giraf. Ik ontving de giraf en Nomi mocht uittesten of het ook echt leuk speelgoed is.

vtech

De poppen zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 6 jaar en ze zijn vanaf dit voorjaar te koop. De poppen zijn interactief; ze zingen, praten, maken geluidjes en ze stellen vragen. Als je op haar buik of op haar knipperende hartje drukt begint het spel. Dit zorgt ervoor dat kinderen gestimuleerd worden om te denken en te doen. Spelenderwijs leren ze tellen, cijfers en letters herkennen en ze maken kennis met dieren en lichaamsdelen.

giraf 3

Nomi had al snel door waar ze moet drukken en ze vindt het hartstikke leuk dat haar pop geluid maakt. Ze is nog te jong om echt te snappen wat ze zegt, maar dat komt vanzelf wel. Het popje noemt Nomi ‘mama’, ze vertelt dat ze verkleed is als giraf en ze stelt voor om samen te spelen dat ze giraffen zijn. En daarnaast zegt en zingt ze nog veel meer.

pop

Op dit moment vindt Nomi haar nieuwe pop vooral heel interessant en lief. De pop krijgt heel veel kusjes, knuffels en ze wordt overal mee naartoe gesleept. En natuurlijk wordt er heel vaak op het buikje en op het hartje gedrukt, zodat de pop geluid maakt. De pop is hier dus een groot succes!

De VTech Little Love Dieren Knuffelpoppen zijn te koop in verschillende speelgoedwinkels en ze kosten € 17,95.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

8 gedachten over “Liefde op het eerste gezicht

    • Malou schreef:

      Ja grappig is dat! Ik ben benieuwd of ik straks verschil merk bij mijn zoontje qua spelen. Hoewel hij ook gewoon met poppen mag spelen als hij dat wil hoor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.