Webshop: CosmeticaStunter.nl

Van de webshop Cosmeticastunter.nl kreeg ik drie producten om te testen. Deze webshop verkoopt producten van A-merken voor een lage prijs. Ik kreeg een nagellak van l’Oreal, een lippenstift van Maybelline N.Y. en een oogschaduw van Rimmel London. 
In dit artikel ga ik de oogschaduw en de lippenstift testen. Ik begin met de oogschaduw. 

Deze Rimmel London mono oogschaduw heet Brun Dusk (nummer 280). 
Het is een erg mooie, bruine kleur. Ik hou van bruin tinten, dus ik ben erg blij met deze oogschaduw. 
De oogschaduw heeft erg veel pigment, mooi! Ik ben erg tevreden over de kleur. Omdat de kleur niet extreem is, kun je het iedere dag dragen en daar houd ik van. Op Cosmeticastunter.nl kost deze oogschaduw maar ā‚¬4,95!
Dan de lippenstift.
De lippenstift is van Maybelline N.Y. en de kleur heet Persistant Pink Rose Ambre (nummer 30). Het is een mooi, zacht kleurtje, erg geschikt voor de lente. 
De lippenstift is erg zacht en daardoor is hij makkelijk aan te brengen. Het voelt ook erg zacht op je lippen. Van sommige lippenstiften krijg ik erg droge lippen, maar dat is bij deze absoluut niet zo. Ook deze lippenstift is erg goedkoop, bij cosmeticastunter.nl betaal je er ā‚¬2,99 voor. 
Kenden jullie deze webshop al? 

39 gedachten over “Webshop: CosmeticaStunter.nl

  1. glamblognl schreef:

    Ik vind het wel mooi, maar zou die producten denk ik eerder op de markt kopen, daar zijn de prijzen ongeveer hetzelfde. Het zijn van die leftover partijen denk ik? Wel leuk dat je drie producten hebt gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.