Shoplogje Primark, River Island en H&M

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn zusje heerlijk geshopt in Zaandam en Amsterdam. We zijn eerst naar Zaandam geweest om naar de Primark te gaan. Wat een fijne Primark is dat zeg! Vergeleken die in Rotterdam is het er echt super rustig en netjes. Ik vind de Primark in Rotterdam echt een chaos, dus de winkel in Zaandam is echt een aanrader! Daarna zijn we doorgegaan naar Amsterdam en ook daar hebben we lekker gewinkeld. Ik heb niet heel erg veel gekocht, dat viel me eigenlijk een beetje tegen, maar toch heb ik een paar leuke dingen kunnen vinden.

Shawl van River Island. Super leuke winkel, maar ik kon er deze keer weinig vinden.
Twee broeken van Primark. Omdat ik ben afgevallen, had ik echt nieuwe broeken nodig.. 
I love flip flops en bij Primark kan ik altijd erg leuke teenslippers vinden.
Een zonnebril en een setje met een borstel, kam en spiegeltje, altijd handig. Ook deze kocht ik bij Primark. 
De H&M haircuffs in goud en zilver, ik vind ze geweldig! 

56 gedachten over “Shoplogje Primark, River Island en H&M

 1. Deborah schreef:

  Leuke spullen heb je gekocht!

  Ik ga altijd naar de primark in Rotterdam en daar is het idd altijd een chaos. Misschien dat ik een keer naar die van Zaandam ga 😀

 2. Inass schreef:

  De primark zit naast mij school dus dats echt heel erg voor mijn portomonee haha. Ik werk in Amsterdam bij de Vero Moda in de kalverstraat! Volgende keer langs komen he haha! Leuke geshopte spulletjes btw.

 3. ♥♥Fashion-LadyLovely♥♥ schreef:

  Hi meid

  Die functie weet ik te vinden bij nieuw bericht maken..Thnx!!
  Leuke spulletjes…Primarkt.,,,het zijn chaoss winkel ,,,In Hoofddorp is het net een varkensstal zoveel spullen op de grond…Is niet normaall..tassen vol met kleding laten mensen staan als het te lang duur..Asooss.

  Groetjes…

 4. Denise schreef:

  Superleuke aankoopjes! Die sjaal is echt prachtig <3
  Heb trouwens de Dr. van der Hoog creme gekocht waar je pas een review over hebt gedaan, hij is inderdaad superfijn!

  Liefs Denise

 5. Lolita in the Mix schreef:

  Thnx voor je comment! Leuke spulletjes vooral die teenslippers!! Love 'm! Super dat je bent afgevallen, altijd leuk om dan nieuwe spullen te 'moeten' kopen! Maybe vind je het leuk om elkaar te volgen via gfc en bloglovin? Laat maar weten wanneer je me volgt, dan volg ik je gelijk terug!! Fijn weekend!

  xoxo lorena

  http://www.lolitainthemix.blogspot.com

 6. Jess schreef:

  Je bent goed geslaagd zeg! Ik vind echt alles leuk wat je hebt gekocht. Ik vind Primark echt super maar jammer genoeg is die winkel sind mijn verhuizing een beetje uit de richting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.