WEDDING INSPIRATION

Sinds dat ik net verloofd was, ben ik al ideeën aan het op doen voor onze bruiloft. Ik kijk op internet naar mooie plaatjes, jurken, schoenen, kapsels, et cetera en laatst ben ik naar een bruidsbeurs geweest. Allemaal heel erg leuk om te zien natuurlijk, maar ik vind het wel heel moeilijk om te beslissen hoe ik het zelf precies wil. Gelukkig heb ik nog wel even, maar met sommige dingen kunnen we niet te lang meer wachten. Om nog wat inspiratie op te doen, heb ik wat leuke foto’s opgezocht, die ik graag met jullie wil delen. 

27 gedachten over “WEDDING INSPIRATION

  1. Rowan - Rebels maar Romantisch schreef:

    Aaah zo leuk allemaal! En ik wist niet dat je verloofd was, echt superleuk voor je! Lijkt me spannend om dat allemaal te moeten regelen en beslissingen te moeten maken. Het idee met de cupcakes is zo simpel, maar heel leuk effect! Ook de bordjes met mr en mrs vind ik heel cute! Succes met ideeën opdoen en keuzes maken. 🙂 Liefs, Rowan

  2. Naomi schreef:

    Al ga ik nog lang niet trouwen ik vind het altijd zo leuk om naar foto's van bruiloften te kijken. Het maakt me echt heel blij! Ik hoop dat je snel kunt beslissen hoe jullie het willen hebben!
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.