NYC SMOOTH SKIN PERFECTING PRIMER

Primers gebruik ik eigenlijk niet zo vaak, alleen als ik bijvoorbeeld een lange dag heb, waarin ik geen tijd heb om mijn make-up bij te werken of wanneer ik uitga. Dan wil ik dat mijn make-up er aan het einde van de avond ook nog goed uitziet en daar zorgt een goede primer voor. Mijn oude primer was aan vervanging toe en daarom besloot ik deze, van New York Color eens te proberen.

De primer is best dun en daardoor is het makkelijk te verdelen over je gezicht. Je hebt maar een klein beetje nodig en het voelt niet vettig aan. 
Hier zie je goed hoe dun de primer is. Op mijn hand is het nog een beetje wit, maar als je het uit smeert, wordt het kleurloos. Een primer werkt eigenlijk net zoals een oogschaduwbasis, het zorgt ervoor dat je foundation mooi blijft zitten, dat je huid er egaal uitziet en en niet van je gezicht afglijd. Voor lange dagen is dat dus ideaal, maar eigenlijk is het voor iedere dag wel heel handig. 
Ik heb de primer nu een paar keer gebruikt en ik merk echt verschil; mijn foundation blijft absoluut beter zitten. Deze zal ik dus zeker blijven gebruiken en het is echt een aanrader!
Deze primer is te koop bij Kruidvat en kost € 3,49. 

21 gedachten over “NYC SMOOTH SKIN PERFECTING PRIMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.