Weekvlog 2 – eerlijk is eerlijk: soms is het best een uitdaging

weekvlog

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik vooral heel eerlijk wil zijn over het moederschap. Op mijn blog vertel ik jullie regelmatig de minder leuke dingen, maar ik merk dat dat op beeld toch wat lastiger is. Als dingen tegenzitten, ben ik geneigd om gewoon even niet te filmen. Afgelopen week pakte ik op dat soort momenten toch de camera, bijvoorbeeld toen ik even helemaal niks kon met Nomi, Lenn en Elena. Ik had met ze naar de speeltuin willen gaan, maar ze werkten allemaal zo erg tegen dat ik er klaar mee was.

‘Moet ik dit wel delen?’

Zowel voordat ik het filmde als tijdens het editen dacht ik, ‘moet ik dit wel delen?’. Ik zie in andere vlogs vaak vooral heel veel vrolijkheid en dat is vast leuker om te zien. Maar ik dacht, nee, dit ga ik juist wel delen. Niet dat ik alleen maar ga zeuren in mijn vlogs hoor! Maak je geen zorgen, ik laat de leuke én de minder leuke kanten van het moederschap zien.

Verbeterpunten

Toen ik keek naar de beelden van mijn eerste vlog, zag ik zelf al wat verbeterpunten. Ik ben natuurlijk nog maar net begonnen, dus ik kan nog heel veel leren! In deze vlog heb ik de tekst die in beeld verschijnt (oftewel, de dagen van de week) aangepast en het formaat is anders. Jullie kunnen mijn vlog nu in breedbeeld kijken, en volgens mij kijkt dat wat fijner.

Wat deden we afgelopen week?

Afgelopen week hadden Nomi en Lenn vakantie. We genoten van het mooie weer, ik laat jullie zien wat ik bij H&M kocht, we speelden het Escape Room spel en we gingen op Koningsdag naar de rommelmarkt. Daar zochten Nomi en Lenn wat dingetjes uit en dat laat ik je natuurlijk ook zien.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk hieronder dan de video!

Laadt de video niet? Klik dan hier.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en ik ben erg blij met duimpjes omhoog en nieuwe abonnees!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.