WHAT’S ON MY MIND #3; VLOGGEN EN ZIEKE BABY

Begin dit jaar begon ik met ‘what’s on my mind’ artikelen om gewoon even wat dingetjes op te schrijven die ik kwijt wil. Daarna vergat ik het een beetje, waardoor dit pas de derde is. Wat er deze keer on my mind is, is het vloggen en Nomi die ziek is.

In mijn video van laatst zei ik het al, ik kan er niet goed tegen als er iets is met Nomi. En gisteren was ze opeens ziek. ’s Ochtend was er nog niks aan de hand, en aan het begin van de middag had ze 39 graden koorts en zat ze telkens naar haar oortjes te grijpen. Zo nu en dan huilde ze heel hard, en daarna was ze weer even gewoon vrolijk.. En dan vind ik het best lastig wat ik dan moet doen. Uiteindelijk besloot ik toch maar de huisarts te bellen.

Ik vermoedde dat Nomi een oorontsteking zou hebben, maar dat bleek niet zo te zijn. Waarschijnlijk is het een virus en daar is niks tegen te doen. Ze moet dus gewoon uitzieken.

Dinsdag hebben jullie mijn eerste vlog kunnen zien en ik wil zeker vaker gaan vloggen en andere video’s gaan maken. Ik vind het heel leuk om te doen, veel leuker dan ik had verwacht. Maar nou zijn er wel wat dingen waar ik over twijfel.

Het eerste is; wat moet ik gaan filmen? Zo interessant is mijn leven niet, dus heel vaak vloggen zal dan vast niet zo’n succes zijn. Dus; wat willen jullie zien qua video’s?

En dan nog iets, wanneer zet ik ze online? Als extra artikel (zoals ik gisteren deed) of gewoon als ochtendartikel (zoals dinsdag)? Ik weet het niet zo goed.. Ik wil straks niet mijn hele site vol hebben staan met alleen maar video’s, maar aan de andere kant vind ik het natuurlijk wel heel leuk als jullie ze gaan kijken.

Hoe zouden jullie dit het liefste zien?

7 gedachten over “WHAT’S ON MY MIND #3; VLOGGEN EN ZIEKE BABY

 1. Joany de Vries schreef:

  Ik vind vloggen ook heel erg lastig. Op het moment doe ik het vooral wanneer ik een evenement heb o.i.d. maar dingen uit mijn eigen leven vlog ik eigenlijk zelden tot nooit. Iedere keer als ik een poging doe vraag ik mezelf af of het wel interessant genoeg is voor mijn bezoekers om te zien hoe ik de afwas doe, of de was vouw :’) Het is denk ik gewoon een kwestie van beginnen en gaandeweg ontdekken waar je je prettig bij voelt. Ik vind het overigens wel erg leuk om andermans vlogs te bekijken 😀

 2. Dominique schreef:

  Vreselijk als ze ziek zijn! Jaimy 2 weken terug met 40.5 koorts! Vreselijk. Beterschap!
  En betreft je video; iedere maand een update over Nomi’s ontwikkeling van die maand lijkt mij erg leuk! ?

 3. Michelle schreef:

  Als ik zou vloggen, zou ik dat gewoon doen als ik er zin in had. Het moet leuk blijven vind ik. En als je bv elke dinsdag een vlog doet, maak je ze misschien met minder passie. Waar je over kan vloggen, misschien een dagje weg, gewoon naar de winkel of een regular day, koekjes bakken, shoppen. Mensen vinden het over het algemeen gewoon leuk om naar andere mensen te kijken. Daarom zijn reallity soaps zo interessant. Veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.