WIC HERÔME MYSTIC JAPAN

Iedere twee maanden komt Herôme met een nieuwe limited edition, geïnspireerd op een land, gebied of stad. Deze limited edition staat in het teken van Japan. Ik had nog helemaal geen ervaring met de nagellakjes van WIC by Herôme, dus ik was erg benieuwd naar de nagellakjes.

Dit is wat WIC by Herôme zelf zegt over de collectie:
Über hip, fashion forward en duizelingwekkend kleurrijk. Dat is Japan volgens
WIC by Herôme. Het resultaat is de subliem samengestelde Limited Edition WIC by Herôme
Mystic Japan. Deze kleuren laten jouw nagels schitteren als een echte geisha!

De eerste kleur die ik test heet Sappora. Het is en mooie, blauwe kleur met een mooie glans. Voordat ik deze nagellak op deed, had ik nog nooit een nagellakje van WIC by Herôme gebruikt, dus ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ik ben er erg enthousiast over! Het kwastje is heel fijn en ook de structuur van de nagellak is eigenlijk gewoon perfect. De nagellak droogt heel snel en ik vind de kleur echt heel mooi. Ook de dekking is erg goed. Dit is absoluut een nagellakje dat ik vaker zal dragen.
Deze kleur heet Nemuro en het is een mooie, gele lak. Ik vind gele nagellakjes vaak heel mooi, maar meestal dekken ze erg slecht. Daarom was ik echt positief verrast door deze nagellak, want de dekking is echt heel goed! Ik draag twee laagjes op de foto en dat is echt genoeg. 
Het derde nagellakje heet Kyoto en het is een mooie, oranjerode kleur. Ik draag heel vaak rode kleuren en deze zal ik ook zeker vaker gaan dragen. 
Pluspunten:
– Mooie kleuren
– Goede dekking 
– Droogt snel
– Fijne structuur en fijne kwastje
Minpunten:
– Ze zijn iets duurder dan andere nagellak, maar dat zijn ze absoluut waard.
WIC Mystic Japan is vanaf mei te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via
www.herome.com. Je hebt al een WIC by Herôme nagellak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50.
De lijn is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours bestaande uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die verrijkt met een Limited Edition. WIC by Herôme kijkt daarbij naar de kleuren die onze mooie wereld rijk is.

32 gedachten over “WIC HERÔME MYSTIC JAPAN

  1. Beautyjuf schreef:

    Wat een prachtige kleuren 🙁 Ik ben helaas geen fan van Herome. Ik heb er inmiddels drie lakjes van en ze zijn alledrie al stroperig en de dekking is ook niet top 🙁 Erg jammer, want ik hoor/lees er altijd zulke goede verhalen over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.