H&M SHOPLOG

H&M shoplog
Zoals jullie misschien wel weten, houd ik echt van de H&M. Ik kom er regelmatig en meestal verlaat ik de winkel niet met lege handen. De laatste tijd ben ik een paar keer bij H&M geweest en heb ik wat leuke items gekocht. De shirtjes hierboven zag ik in de online shop, maar daar waren ze uitverkocht. Daarom ben ik naar de winkel gegaan en gelukkig hingen ze daar nog wel. Ze kosten trouwens maar € 4,95.

H&M shoplog

Dit shirt kocht ik een tijdje geleden. De foto is in de winkel gemaakt, het shirt zit nu in de was, dus ik kan er geen beter foto van maken. Het is een lang, wijd t-shirt, ideaal voor in de lente. Dit shirt kost € 14,95.
Van dit soort hemdjes heb ik er nooit genoeg. Ze zijn lekker lang en wijd en ’s zomers draag ik dit soort tops echt heel veel. Ook deze kosten maar € 4,95.
Dit short(je) is wat langer dan de meeste H&M shortjes en het is precies waar ik naar op zoek was. ’s Zomers doe ik animatiewerk op de camping van m’n ouders en dan vind ik dit soort korte broeken heel fijn. Ik wil dan niet in shortjes lopen die heel kort zijn (daar heb ik sowieso ook niet de benen voor) dus toen ik deze zag, kon ik hem niet laten hangen. Hij kost € 24,95.

39 gedachten over “H&M SHOPLOG

  1. Marlies schreef:

    Dat soort tops zijn inderdaad heerlijk voor in de zomer: goed te combineren en ze zitten erg lekker! En wat leuk dat je animatiewerk doet op vakantie, lijkt mij ook erg leuk om te doen altijd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.