WIN € 80,00 SHOPTEGOED

Het is bijna lente, en dan wil je je kledingkast natuurlijk vullen met wat nieuwe items. Ik ga een van jullie blij maken met € 80,00 shoptegoed van Missetam.nl! Deze webshop verkoopt kleding in heel veel verschillende stijlen, dus iedereen kan er wel iets leuks vinden. 

Zelf zou ik voor de items gaan die je hierboven ziet. Lekkere frisse kleurtjes voor de lente, en zo’n blazer is natuurlijk altijd goed. Je kunt hem bijna overal mee combineren en hij is voor iedere gelegenheid geschikt. 
Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mijn blog via Bloglovin’ en like dit artikel
– Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet, en wat je hebt gedaan om kans te maken.

Wat mag je doen om extra kans te maken?
– Like Miss Etam op Facebook
– Like MadebyMalou.nl op Facebook
– Volg MadebyMalou via Instagram

Je kunt meedoen tot en met zondag 22 maart, daarna neem ik contact op met de winnares.

58 gedachten over “WIN € 80,00 SHOPTEGOED

 1. Cheyenne Jansen schreef:

  Wat een leuke actie. Ik vind miss etam een leuke en betaalbare winkel. Ik slaag er altijd en ik kan nu wel wat nieuwe kleding gebruiken , omdat ik een nieuwe baan zoek. Ik wil graag goed voor de dag komen dus ik doe mee.
  Ik volg je op bloglovin +bericht geliked ,maar ook volg ik je op facebook en instagram en miss etam ook alles onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,
  Cheyenne Jansen

  funky_django@hotmail.com

 2. Dagmar Valerie schreef:

  Wauw wat een heerlijke winactie! Ik volg je al heel lang en zou het ontzettend leuk vinden om bij Miss Etam te shoppen omdat de nieuwe collectie met veel blauw, streepjes en girly eyecatchers mij erg aanspreekt. Wat een leuke winactie, veel succes en plezier iedereen <3

 3. Kirsten schreef:

  Wauw ik doe graag mee! Ik moet nog echt nieuwe kleding voor de lente scoren, Miss Etam heeft altijd wel leuke items. Ik volg je al op bloglovin' en like deze post. Ook Like ik jouw FB pagina en vanaf vandaag die van Miss Etam met de naam Kirsten Ooms. Op Instagram volg ik je ook al met de naam itruelyme. (:

 4. Cindy schreef:

  Leuke actie, ik volg je blog weer sinds kort (want zwangerschapswens… Rammelende eierstokken, whaaa) en tja, nu ik 46kg ben afgevallen, kan ik nieuwe kleding erg goed gebruiken voor het voorjaar! Ik heb je bericht gesaved via Bloglovin en ik volg je via Instagram (sunshinecin)

 5. Bertine schreef:

  wauw wat een gave winactie, ik doe super graag mee!! ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht een like gegeven. ik volgde je ook al op facebook en instagram en sinds vandaag volg ik miss etam ook op facebook. alle extra dingen dus ook gedaan om meer kans te maken!

 6. Pilsiee schreef:

  Heeej, super zeg! Echt geweldig dat je dit mag weggeven aan de lezers van je blog! Ik vind echt dat miss etam er behoorlijk op vooruit is gegaan de laatste jaren, echt wel veel leuke kleding. Ik maak dan ook dolgraag een kansje, kan wel heel goed een setje nieuwe kleding gebruiken! Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, fijn weekend! Groetjes ilsiee, wiefiej@hotmail.com

 7. Manon Manoontje schreef:

  Ik doe ook graag mee! Nadat de kleine er is wil ik toch wel wat anders ondanks dat ik al mijn oude kleren weer pas. Naast dit artikel liken en deze reactie volg ik je op facebook en instagram!

 8. Arianne schreef:

  Ik doe mee!
  – Ik volg je op Bloglovin en heb je bericht geliked (hij staat wel bij mijn saved posts maar wordt er niet bij geteld bij de likes die je al hebt, waarom snap ik niet)
  – Ik volg Miss Etam op Facebook onder Arianne van Lierop
  – Ik volg jou op Facebook
  – Ik volg je op Instagram onder arianne731
  – Mijn e-mail adres is arianne731@hotmail.com

 9. Yasemin Tanri schreef:

  Super winactie! Ik shop graag bij de miss Etam met mijn moeder samen! Dus we willen samen leuke dingen uitzoeken voor onszelf met dit shoptegoed 😀

  – Ik heb je gevolgd op Bloglovin' en dit artikel geliked
  – Ik heb Miss Etam geliked op Facebook (Yasemin Tanidim)
  – Ik heb MadebyMalou.nl geliked op Facebook (Yasemin Tanidim)
  – Ik heb MadebyMalou gevolgd via Instagram (yasemintanri)

  Email: yasemin2011@hotmail.nl

 10. Wendy schreef:

  Ik ben wel toe aan een nieuwe garderobe, pas nog steeds niet in mijn broeken (zwangerschapskiloooos) en ben de zwangerschapsbroeken wel een beetje beu 🙂

 11. melissa1984 schreef:

  Wat een superprijs zeg; ik doe heel graag mee. Ik volg jou en Miss Etam op FB (melissa.vanstipdonkmaas); en jou ook op BL (melissavanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

 12. Milouzzi schreef:

  Wow voor €80 kun je wel een paar nieuwe outfits aanschaffen, super leuk dus en ik maak heel graag kans!
  Ik volg je al een aantal jaren op bloglovin en ook op Facebook en nu sinds vandaag ook op Instagram. En wat een mooi en happy kindje heb je zeg 😉

 13. Karin / Omagazijn schreef:

  Hoi Malou, gave actie bij een gave winkel! Ik heb alles wat je noemt op Bloglovin, Facebook en Instagram gedaan 🙂
  En dan ga ik nu alvast even op de site van Miss Etam neuzen wat voor leuke dingen ze hebben!

 14. Anoniem schreef:

  Wat leuk! Ik doe natuurlijk dolgraag mee, want doordat ik de ziekte van Crohn heb moet ik regelmatig van maat veranderen. Ik val n.l. vaak af of kom juist teveel weer aan.
  Natuurlijk wil ik ook heel graag er leuk uit blijven zien.
  Juist als je een chronische ziekte hebt letten mensen er op hoe je eruit ziet.
  Ik like Miss Etam en MadebyMalou.nl op facebook en heb deze actie meteen gedeeld en natuurlijk ook via Bloglovin
  En
  nu maar hopen dat ik de gelukkige ben. Ik heb al voorjaarskriebels en wil graag shoppen… Fijne dag en groetjes Anita a.tuuk@hotmail.com

 15. Cookiemonster schreef:

  wat leuk zeg! met heel veel plezier doe ik ook mee!

  Heb alle stappen gedaan op FB + Bloglovin' Elvira van der Heijden en instagram forest_elven!
  Wat ik ook zo leuk vindt bij miss etam is dat zij kleding in allerlei maten verkopen

 16. Jennifer schreef:

  Ik wil ook graag nog een kansje wagen, omdat shoptegoed nooit verkeerd is en deze not so really newborn mama zich geen tijd gunt om de stad even leeg te kopen. Miss Etam heeft leuke dingen, ik ben er tijdens mijn zwangerschap ook goed geslaagd en ik denk dat ik er met mijn post pregnancy lijf er ook wel weer zou kunnen slagen.

  • Jennifer schreef:

   Ik ben trouwens lekker slim bezig, maar ik volg je blog al op bloglovin, ik like je FB al een tijdje en heb de FB van Miss Etam ook maar eens geliked. 😉
   En mijn e-mail adres is jenniferelbert[at]live.nl

 17. yessica leidner schreef:

  Goedemorgen ik doe graag mee miss etam heeft hele leuke betaalbare kleding ik kan deze shoptegoed heel goed gebruiken ik volg je op Facebook Jessica jill John leider
  volg je op Twitter yessicakoot
  en bloglovin en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.