DAGBOEKJE #97; NOMI ZIEK, WERKEN EN WINKELEN

Mijn week was alles behalve saai, maar niet echt op een positieve manier. Nomi was ziek, ze heeft waarschijnlijk het rs virus. Daardoor zaten we meerdere keren bij de huisarts en ook thuis was ik veel met haar bezig. Ze was heel benauwd en hoestte heel veel, echt zielig. Aan het einde van de week ging het gelukkig wat beter.

We begonnen de week dus bij de huisarts. De huisarts vond haar astmatisch klinken en we kregen een pufje mee. Maandag en dinsdag werd het alleen maar erger, dus dinsdag gingen we weer naar de huisarts. Toen hebben twee artsen naar haar gekeken en ze vermoedden dat ze het rs virus heeft.
Zelf was ik ook niet helemaal lekker (niet zo gek als je kind continu recht in je gezicht hoest), dus we brachten heel wat uurtjes door op de bank. Boekjes lezen, knuffelen, serie kijken en Nomi heeft nog nooit zoveel geslapen. Gelukkig had ze nog wel wat vrolijke momentjes.
Donderdag ging het wat beter met Nomi. ’s Avonds keken we Wie Is De Mol en vrijdag was mijn eerste ‘echte’ werkdag. Ik had woensdag een paar uurtjes gewerkt, maar vrijdag begon ik echt. Mijn moeder paste op Nomi en ik moet zeggen dat ik het best lekker vond om weer te werken. 
’s Avonds knuffelden we weer lekker op de bank en Nomi was hartstikke vrolijk. Het oppassen was gelukkig heel goed gegaan.
Zaterdag ging ik met mijn zusje naar Enschede, waar opeens een Flormar zat! Bij Primark kocht ik onder andere dit shirtje voor Nomi, waar ‘daddy’s little sweetheart’ op staat. Voor mezelf kocht ik een trui, maar verder kon ik niet echt iets leuks vinden.
Nomi heeft een nieuwe manier van drinken, blijkbaar mag ik niet zien wat ze doet. ’s Middags hebben we een stukje gewandeld, wat was het lekker weer! 
Gerelateerde artikelen:

6 gedachten over “DAGBOEKJE #97; NOMI ZIEK, WERKEN EN WINKELEN

  1. Manon Boerakker schreef:

    Wat vervelend dat Nomi ziekjes is zeg. Dat was denk ik wel even schrikken. Gelukkig heeft ze geen astma . Ik heb net even gegoogled wat een RS virus is , ik las dat het 10 dagen duurde voordat het weg kon zijn wow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.