Win € 25,00 shoptegoed van Sans-online.nl

sans winactie

Vandaag heb ik de derde winactie van deze week voor jullie en vandaag kun je € 25,00 shoptegoed winnen van Sans-online.nl. Of je nou op zoek bent naar leuke truien, shirtjes, jurken, broeken of iets anders, je kunt er altijd wel slagen. Zelf shop ik er ook regelmatig en ik vind het echt een leuke webshop.

En hoe leuk is het om het nieuwe jaar te beginnen met een nieuwe outfit? En dit shoptegoed maakt het natuurlijk nog leuker.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt via mijn social media (zie sidebar), maar dat is niet verplicht.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 6 januari 2016. En houd mijn blog goed in de gaten, want er komen nog meer leuke winacties aan!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

83 gedachten over “Win € 25,00 shoptegoed van Sans-online.nl

 1. Marian Zw. schreef:

  Gaaf! Ik doe heel graag mee. Kan nog wel iets leuks gebruiken in de kast….na een flinke uitzoekbeurt bleef er niet veel meer over wat echt geschikt was om komend jaar te gaan dragen als ik weer aan de studie ga. Na al die mama jaren…..

 2. Meike schreef:

  Jaaa ik kan wel wat shop tegoed gebruiken. Naast dat ik 10 kilo ben afgevallen in de laatste maanden is het ook wel een keer goed om iets voor mezelf te kopen in plaats van mijn halve salaris uit te geven aan mijn kleine man.

 3. desiree schreef:

  Sans-online is inderdaad een leuke webshop! Koop er regelmatig wat en de levering is echt super snel. Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie! (Volgen op social media deed ik al)

 4. Lies schreef:

  Oh,wat een leuke winactie! Ik heb net eens op de website gespiekt, wat een leuke dingen staan erop! Ik begin alvast met duimen! Het zou een erg leuk begin zijn van het nieuwe jaar!

 5. Marije schreef:

  Suprleuk, Malou! Heerlijk om iets te mogen weggeven, lijk me een fijn gevoel. Ik ken SansOnline al een beetje, mooie merken en faire prijzen. Wat zou het gaaf zijn om een shop-tegoed te winnen en een shiny oud&nieuw-outfitte scoren! De beste wensen voor 2016, bye!

 6. Lisanne Boem schreef:

  Erg leuk. Ik heb je Facebookpagina een like gegeven gewoon omdat ik het leuk vind om je te volgen 🙂
  Ik ken de webshop nog niet maar ik zou deze wel graag leren kennen ik doe daarom graag mee aan deze actie!

 7. Lin van de Werf schreef:

  Sans-Online is een superleuke webwinkel dus ik maak graag kans op shoptegoed. Het zou geweldig zijn om wat leuks uit te kunnen kiezen (dan moet ik natuurlijk wel kunnen kiezen uit al dat leuks ;)). Ik volg je op Facebook.
  Groetjes Lin

 8. Simone schreef:

  Ahhh gaaf. Ik hou van deze webshop! Zulke leuke items altijd. Ik doe dus heel graag mee en waag een kans op het tegoed! 🙂

  Ik volg al een tijdje via alle kanalen! 🙂 xx

 9. Heleen Melchers schreef:

  Ik doe graag mee! Ik koop eigenlijk veel te weinig voor mezelf en altijd voor de kinderen, dus het zou leuk zijn om wat leuks voor mezelf uit te kiezen. Dat zou nog eens een goed begin van 2016 zijn!

 10. Liset van Dijk schreef:

  Dacht dat ik hier al een reactie had geplaatst maar zie m niet meer hihi

  Jaaaaaaaaaaaaaaa Sans-Online, geweldig leuk ! Zoveel te gekke items <3 mama's mogen zich ook weleens verwennen toch met een te gekke jeans of heerlijke warme trui nu de koudere dagen eindelijk komen gaan 🙂 Ik volg je al even op fb en twitter ! Heeeeeel hard duimen maar 😉

  Liefs liset van Dijk

 11. Gea van der Hoff schreef:

  Gelukkig Nieuwjaar! Maak je mij ook gelukkig met deze zeer welkom shoptegoed prijs. Ik kan het goed gebruiken als alleenstaande moeder van 3 kinderen , die het financieel helemaal niet gemakkelijk heeft. Iets nieuws kopen voor mezelf is er niet bij.

 12. ilsiee prins schreef:

  Nou dat is zeker heeel erg welkom! 😀 Een leuke warme trui om de winter door te komen….
  Wat super dat je dit weer organiseert voor de lezers van je blog..
  Ik doe heel graag mee! 😉 Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.