WIN EEN TANGLE TEEZER

Laatst reviewde ik een Tangle Teezer en nu heb ik iets heel leuks voor jullie; je kunt er namelijk een winnen! Niet deze natuurlijk, maar gewoon een nieuwe. Sinds ik zelf een Tangle Teezer heb, gebruik ik eigenlijk nooit meer een andere borstel en ik vind hem echt geweldig. Ik kan mijn haar hiermee heel makkelijk borstelen en klitten verdwijnen echt heel snel. 

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg MadebyMalou via Bloglovin’ en like dit artikel
– Like Pakshop.nl via Facebook
– Like MadebyMalou via Facebook
– Laat een reactie achter met daarin je e-mail adres
Je kunt meedoen tot en met dinsdag 1 april 2014.

42 gedachten over “WIN EEN TANGLE TEEZER

 1. Nails-from-Renee schreef:

  Omgggg super gaaf, ik kwam bij je winactie vis twitter dus als extra volg ik die zo ook nog wel even. Suuuper gave actie. Sinds ik hem op alle blogs zie wil ik hem suuuuuper graag maar hij kost toch wel 15 euro. Ook is hij hier mergens te koop. Ik hoop dus ontzettend dat ik deze win en ik ga alles even doen xxx alsrenee2001@gmail.com

 2. Femke Ottema schreef:

  ik heb alles gedaan, behalve MadeByMalou liken oo facebook, want dat had ik al eerder gedaan. Ik vind het echt een hele leuke winactie. Ik heb ook vaak van anderen gehoord dat de borstel heel fijn is en ik mhh misschien wel leuk om te halen, maar ik ben er nooit echt opzoek naar gegaan ..

  femkeottema@gmail.com

 3. Eline schreef:

  Je review was heel leuk om te lezen, en nu ben ik ook heel benieuwd naar de Tangle Teezer. Daarom doe ik graag mee!
  – Ik volg MadebyMalou via Bloglovin' en heb dit artikel een โ™ฅ gegeven.
  – Ik heb Pakshop.nl een like gegeven via Facebook
  – ik heb MadebyMalou een like via Faceboob
  – Mijn email adres is eline1226@gmail.com
  Spannend!!
  Liefs, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.