De ‘jaar in vogelvlucht’ tag

20151

Sanne van Laviesagista.nl bedacht de ‘jaar in vogelvlucht’ tag. Ik vind het erg leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar en daarom besloot ik hem in te vullen.

Ik kijk met een trots gevoel terug op.. Nomi, en ook op ons als gezin. Dit was het eerste volledig jaar dat Bart en ik ouders waren en het was een heel fijn jaar. Ik vind het bijzonder om te zien hoe Nomi zich heeft ontwikkeld en hoeveel te al kan, daar ben ik best heel trots op.

Ik denk met een lach terug aan.. Och, dat zijn zoveel momenten! De foto’s hierboven zijn mooie momenten, zoals de eerste keer dat we met zijn drieën gingen zwemmen, Nomi’s eerste verjaardag en ook vond ik het erg leuk dat we in de Ouders van Nu stonden. Daarnaast word ik ook echt blij van mijn blog en ik krijg regelmatig een lach op mijn gezicht als ik jullie reacties lees.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik.. Dat noemde ik eigenlijk hierboven al een beetje. Eigenlijk hebben we dit jaar zoveel leuke dingen gedaan, dat dat heel veel momenten zijn. Ook dingen als een dagje dierentuin of een dagje met zijn drietjes iets anders doen horen bij mijn hoogtepunten. Op het gebied van bloggen was mijn hoogtepunt toch wel dat ik (eindelijk) overstapte van Blogger naar WordPress. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

De persoon die ik het meest dankbaar ben is.. Bart en Nomi, maar dat is wel vanzelfsprekend denk ik.

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is.. Niks. Ook de momenten die niet leuk waren, horen erbij.

Andere dingen van 2015 die me bijgebleven zijn.. Nomi’s mijlpalen, zoals de eerste keer zitten, de eerste keer kruipen, de eerste keer gaan staan.. Eigenlijk waren het te veel mijlpalen om op te noemen, maar dat zullen andere moeders vast herkennen. Maar ook andere dingen, zoals een dagje met Bart naar Preston Palace, avondjes uit, gezelligheid met andere mensen.. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Voor 2016 hoop ik.. Dat het een mooi jaar wordt met veel gelukkige en gezonde mensen om me heen (lekker cliché).

Deze tag mogen jullie natuurlijk overnemen, maar vermeld wel even dat Sanne hem heeft bedacht.

5 gedachten over “De ‘jaar in vogelvlucht’ tag

  1. Jennifer schreef:

    Mooi jaar heb je inderdaad gehad! Ook bijzonder dat Nomi het hele jaar bij jullie was! Wij gaan dit jaar pas onze eerste jaarwisseling beleven met kind en volgend jaar het hele volle jaar met Melle. 🙂

  2. Amina schreef:

    Hi Malou! Wat ben je toch gek op Nomi! Zo lief om te lezen! Ik neem deze tag graag over en zal Sanne zeker vermelden! Een heel gelukkig en gezond 2016 voor jou! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.