Win een boekje van karton

boekjeva1

Jullie hebben al eens eerder zo’n fotoboekje kunnen winnen, en ik heb goed nieuws voor degenen die toen niet gewonnen hebben. Je maakt nu namelijk weer kans!

boekjeva2

Het is een boekje met dikke bladzijdes waardoor kleine kindjes er zelf in kunnen bladeren. Nomi vindt hem helemaal geweldig! De boekjes zijn er in verschillende formaten en je kunt zelf extra bladzijdes toevoegen. Meer informatie over de boekjes vind je op Boekjevankarton.nl.

boekjeva3

Wil je kans maken op zo’n boekje? Laat dan een reactie achter en vertel welke foto’s jij zou gebruiken om een boekje van te maken.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 6 januari 2016.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

36 gedachten over “Win een boekje van karton

 1. Anna Wienen schreef:

  Aaaah wat leuk… Ik ben over 4 weken uitgerekend en zou natuurlijk zo een boekje van ons eerste kindje willen maken ☺️

  facebook: Anna York

 2. Anke schreef:

  Wow wat tof! Ik zou het gebruiken om een fotoshoot in te verwerken. Deze is van onze hele familie en dat vinden de jongens altijd leuk om te zien. Kunnen ze zelf in bladeren zonder dat foto’s kunnen scheuren! Ik doe dus graag mee.

 3. Danielle schreef:

  Ik weet al precies wat ik erin zou zetten!
  Ik zou foto’s van mijn dochters, papa,mama, opa, oma, ooms, tantes, neefjes en nichtjes erin zetten. En dan met de naam erbij.
  Net als de boekjes die je hebt met hond, kat, vogel enz.
  Maar dan van de familie!!

 4. Romy schreef:

  Jeetje, wat leuk! Ik zou graag mijn nichtje zo’n boekje cadeau doen met foto’s van onze katten. Ze is dol op onze katten en heeft ze het liefst altijd om haar heen. Zo’n boekje zou dan een goed alternatief zijn om het gemis op te vangen 😉

 5. Anita te Gussinklo schreef:

  Leuk, ik zou wel zo’n boekje voor mijn moeder willen maken met alle kleinkinderen erin.
  Ze heeft er 12, op ieder pagina een kleinkind.

 6. Ester Schouten schreef:

  Leuke winactie! Ik zal foto’s erin doen van mijn vriend Rn me dochter. Mijn dochter kan door omstandigheden haar vader (mijn vriend) alleen de weekenden zien. Ze vindt het altijd leuk om foto’s van hem te zien. Dit lijkt mij een fantastisch boekje omdat ze hier zelf doorheen kan bladeren, wat bij normale foto’s niet mag van mij ?

 7. Gerlinde schreef:

  Leuk! Ik ben van plan een boekje te maken voor mijn kleine man van 2,5. Hij vind het ontzettend leuk om foto’s te kijken. Alleen met zijn kleine vingertjes wil hij nog wel eens kreukels en vlekjes maken in zijn fotoboek en dat vind ik jammer. Dit zal een uitkomst zijn. Een eigen fotoboekje voor hem met foto’s van de familie, kinderdagverblijf noem maar op.
  Gerlinde onlangs geplaatst…De dag dat ik positief testteMy Profile

 8. marjon schreef:

  Erg leuk! Ik zou een boekje maken met onze dierentuin foto’s (van de dieren). De kleine man vindt dit geweldig. Zelfs grote zus nog. Ze kijken de foto’s nu via onze gsm.

 9. anne schreef:

  Ah ik ben gek op foto’s maken van mijn zoontje en ik zou dus een mooi boekje maken met recente foto’s van hem erin: tijdens een boswandeling, met kerst en nog foto’s van tijdens zijn verjaardag.
  Harstikke leuk voor de kleine man want hij vind het erg leuk om foto’s van zichzelf te zien en met dit boekje is kidsproof!

 10. Mary schreef:

  Ik maak heel veel mijlpalen foto’s van de baby en het lijkt me leuk om die in zo’n boekje te verzamelen. Ook fijn dat grote zus die kan pakken zonder dat ik bang hoef te zijn dat het kapot gaat.

 11. Jolein Koolske schreef:

  Oh Wooow wat super leuk zeg !!! Ik zou er zeker wat foto’s van mijn dochters indoen van onze vakantie in zeeland. Daar heeft mijn dochter van 3,5 het nu nog over zo geweldig vonden onze dochters het

 12. suzy schreef:

  Ik zou graag foto`s van mijn kleinzoon indoen van onze vakantie in lanzerote .
  Hij is nu inmiddels 3 jaartjes jong ,,hij praat vaak over de vakantie periode ,
  met opa en oma op vakantie

 13. Nicole schreef:

  Leeeeuuuk!! Wist niet dat dit bestond! I-deaal voor mijn boekenwurm die ook al best ijdel lijkt en dus graag naar zichzelf kijkt ?!

  Dus doe weer graag mee met die super winacties van je!! Helemaal leuk!:)

 14. Laura schreef:

  Oh super gaaf. Ideaal voor mijn zoontje. Echte foto’s maakt hij natuurlijk stuk en elke keer op mama’s telefoon is ook niet ideaal. Dit zit de perfecte oplossing zijn voor iedereen. Geen frustreerde dreumes die lekker zelf de foto’s kan bekijken!

 15. erica de ron schreef:

  Dat is pas leuk! Dat de kids naar hunzelf en hun familie kunnen kijken! Leerzaam en leuk. Des is vol.van zichzelf (haha ja hij vindt het leuk om zichzelf te zien) en denk da een boekje met verschillende expressies (ook van familieleden) helemaal leuk en leerzaam is

 16. melissa schreef:

  Gewoon ALLE foto’s van mijn kids; het liefst waar ze samen op staan; is zo leuk om de ontwikkeling te zien en hoeveel ze op elkaar lijken. liefs melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.