Dagboekje #139; kerst en ziek

1

Afgelopen week stond (natuurlijk) in het teken van kerst. Dat leek even geen succes te worden omdat Nomi ziek werd, maar uiteindelijk ging het redelijk goed. Verder vertelden we tijdens kerst aan een aantal mensen dat ik zwanger ben en gisteren bleek Nomi mij te hebben aangestoken.

2

Nomi vond eindelijk haar loopfietsje leuk, die ze op haar verjaardag kreeg. Eerst vond ze hem heel eng en nu rijdt ze er de hele kamer mee door. En ik kreeg een leuk pakketje met 2 haarbandjes van Aliexpress.

3

Tussen de buien door gingen we even een klein rondje lopen, Nomi ging op haar driewieler. En dinsdagavond besloten we alvast kerstboodschappen te doen om de drukte voor te zijn.

4

Op kerstavond aten we (traditioneel) pannenkoeken bij mijn tante en mijn vader maakte deze foto van mij en mijn zusje. Eerste kerstdag maakte iedereen een paar hapjes, Bart maakte deze minipizza’s.

5

Dit was Nomi’s outfit voor 2e kerstdag. Ik wilde een foto van haar maken toen ze hem aanhad, maar dat lukte niet echt. En ik besloot eens wat meer tijd aan mijn haar en make-up te besteden.

6

We gingen naar mijn ouders om te gourmetten en als toetje hadden we een heerlijk Viennetta ijsje.

Hoe waren jouw kerstdagen?

5 gedachten over “Dagboekje #139; kerst en ziek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.