WIN EEN LAMAZE PUPPY

Ik vind educatief speelgoed erg leuk en Lamaze is een merk met veel leuk en leerzaam speelgoed. Met deze duw puppy leert je kindje door te zien, te luisteren, aan te raken en te bewegen. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden, maar hij is vooral leuk voor kinderen die kunnen zitten en kruipen.

Naast dat het leerzaam speelgoed is, vind ik hem ook gewoon heel erg schattig. En dit is natuurlijk ook een perfect cadeautje voor Sinterklaas of voor een (eerste) verjaardag. Ik denk dat ik deze aan Nomi ga geven voor haar verjaardag.

In samenwerking met Ikenik.nl, een hele leuke babywinkel (en volgens hen zelf de leukste en hipste webwinkel van Nederland) mag ik er dus eentje weggeven. Wil jij deze puppy winnen? Dit is wat je daarvoor moet doen:
– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. En vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen.
– Volg mij via Bloglovin’

Om extra kans te maken, mag je me ook volgen via andere social media, zoals Facebook (en als je dit bericht dan liket, wordt je winkans nog ietsje groter) ,Twitter en/of Instagram. Delen mag natuurlijk ook altijd.
Je kunt meedoen tot en met zondag 18 oktober. Daarna neem ik contact op met de winnaar.
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

47 gedachten over “WIN EEN LAMAZE PUPPY

 1. Meike Olde Weghuis-Blaauw schreef:

  Naast mama ook juf dus ik hou van educatief verantwoord speelgoed. En ik vind m tof! Naast onze eigen echte hond zal Ruben ook vast gek zijn op deze!

 2. Marian schreef:

  Ik doe mee voor het dochtertje van mijn vriendin. Zou wel leuk zijn om haar eens iets te geven als dank voor alle kleding voor mijn zoontje.

 3. NinFotografie schreef:

  Wat een leuke (en schattige) win actie! Ik doe graag mee. Mijn neefje is eind deze maand jarig, lijkt me een erg leuk cadeautje om te geven 😉

  Ik volg je al via Bloglovin’ en facebook

  Groetjes, Nina.

 4. sanne crijns schreef:

  Heel graag zou ik deze winnen! Momenteel is nr 2 op komst en zal eind nov verwacht worden! Dit zou een te gek kraamcadeau zijn. Onze ouste, esmee is gek op honden dus denk dat zelfs zij deze nog leuk vind om mee te spelen!

 5. Simone schreef:

  Wat schattig. Deze zou ik heel graag voor Sinterklaas cadeau doen aan het kleine nichtje van mijn vriend. Ze is 15 maanden, dus dit zou perfect zijn! Via Bloglovin volg ik al een tijd! 🙂

 6. Monique Zwinselman schreef:

  Ik zou deze graag willen winnen voor het zoontje van mijn zusje. Hij is stapelgek op allerlei speelgoed als het dieren zijn.

 7. Hanane Oulhaizoum schreef:

  Dit is zo leuk voor mijn neefje. Hij vindt puppy’s altijd zo schattig, maar hij mag ze van mijn zus nooit aanraken, omdat ze zelf vreselijk bang is voor honden. Super als ik hem dit zou kunnen geven.

 8. willemijn schreef:

  WAT LEUK
  Dit is echt schattig zeg!
  Mijn dochter verwacht deze maand haar tweeling! Een liever en leuker en origineler cadeau zou ik op dit moment niet kunnen bedenken! Dank jullie wel

 9. melissa schreef:

  Ik doe mee; perfect kraamcadeau voor een lief vriendinnetje. Ik volg en like via bl (melissvanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). liefs melissa

 10. Joke schreef:

  Een vriendin van ons heeft een gastouderbureau waar nog wel eens wat stuk gaat. Dus kan ze deze Lamaze Puppy mooi gebruiken. En onze buurjongen zou dit ook erg leuk vinden.

 11. Melissa Polfliet-deJonge schreef:

  Wat leuk ooh en mn boefje houdt zo van lamaze we hebben toet de toekan en logan de leeuw al maar deze is ook echt geweldig daar zou hij wel graag mee willen spelen en krielen hihi

 12. Adelaide Balk schreef:

  Lamaze heeft zulk fijn speelgoed. Zelf heeft mijn zoontje heel veel plezier gehad van de muziek octopus van Lamaze. Zou dan ook super zijn om deze leuke hond te winnen voor mn nichtjes 1e verjaardag in December.
  Liefs, Adelaide

 13. May schreef:

  Wat een leuke winacties! Zou deze graag willen winnen voor zoontje lief Arcangel van acht maandjes oud die over ong. Twee weekjes word gedoopt..

 14. Lies schreef:

  Zo vrolijk en kleurrijk :-), ik doe heel graag mee voor de kleine van een vriendin 🙂
  (ik volg je op bloglovin en instagram onder liesvan88)

 15. Sabine Hensens schreef:

  Ik ben al druk bezig om voor mijn kindjes cadeaus uit te zoeken voor de feestdagen. Voor mijn dochter van 4 jaar is het best makkelijk. Zij kan ook zelf aangeven wat ze graag wil en leuk vindt.
  Mijn zoontje is een ander verhaal :p Hij kan natuurlijk nog niet praten en moet nog 1 jaar worden…Ik denk dat hij deze Lamaze-Puppy wel erg leuk zal vinden en daarom maak ik graag een kansje voor hem!

 16. Leonie schreef:

  Ik wil deze graag winnen voor mijn zoontje..
  Hij is gek op onze hond alleen die is beetje harig en groot.. leuk om zijn eigen hond op deze manier te hebben.

 17. Marieke schreef:

  Ik doe graag mee met deze winaktie. Mijn zoontje kan al zitten en kruipt de hele kamer rond. Hij pakt alles op en is gek op gekleurde speeltjes. Ik denk dat hij deze super leuk zal vinden. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.