ARGANOLIE, IS HET ECHT ZO GEWELDIG?

Arganolie wordt ook wel het vloeibare goud uit het oosten genoemd en het wordt steeds populairder. Arganolie is ontdekt door de berbervrouwen in Marokko. Zij ontdekten dat arganolie hun haar beschermde en het haar voelde zijdezacht aan. 
Arganolie is erg geschikt voor droog en pluizig haar en ook gespleten haarpunten worden tegengegaan. Je haar gaat er van glanzen en het voelt als herboren! 

Klinkt goed toch? Daarom was ik erg benieuwd naar arganolie. De arganolie die ik probeerde is van REF en deze is te koop in de John Beerens webshop
De olie is best dik en daardoor is het makkelijk in je haar te verdelen. Het lekt niet snel van je vingers af. De arganolie ruikt heel lekker, het is een beetje een kokosachtige geur. Ik gebruik de arganolie vooral onderin mijn haar, omdat m’n punten redelijk droog zijn. Ik gebruik het nu een tijdje en het werkt echt heel goed! Mijn haar is veel zachter, het glanst meer en het is veel makkelijker te borstelen. 
Arganolie werkt dus echt goed en ik raad het je zeker aan als je droog of pluizig haar hebt. 
Je kunt dit product voor โ‚ฌ 5,20 (10 ml) of โ‚ฌ 17,90 (50 ml) kopen in de John Beerens webshop
Pluspunten:
– Maakt je haar zacht
– Geeft glans aan je haar
– Je haar wordt makkelijker doorkambaar
– Ruikt lekker
Minpunten: 
– Redelijk duur

33 gedachten over “ARGANOLIE, IS HET ECHT ZO GEWELDIG?

  1. Femke schreef:

    Zelf gebruik ik ook argan voor mijn haar. Ik doe voor het slapen gaan wat in mijn haar, en was het de volgende morgen uit. Ik merk duidelijk een verschil, mijn haar is een stuk zachter. Gespleten haarpunten heb ik wel, maar ik denk dat dat bij iedereen anders is. Maar het is zeker top spul!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.