Winnen: Een fotoboek van Pixum.nl

Laatst liet ik jullie de foto op canvas zien die ik van Pixum.nl heb gekregen. Nu heb ik iets heel leuks voor jullie; jullie kunnen een fotoboek winnen die je zelf kunt samenstellen en ontwerpen. Je krijg van Pixum.nl een kortingscode van 30 euro en ook de verzendkosten worden vergoed. 

Kies je voor een fotoboek die 30 euro of minder kost, dan hoef je dus niks te betalen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een uitgebreider fotoboek, maar dan moet je wat bijbetalen. 
Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mij via Bloglovin’ en like dit bericht
– Volg mij via GFC
– Like mijn Facebookpagina
– Volg mij op Twitter
– Laat een bericht achter met daarin je e-mail adres.
Om extra kans te maken kun je het volgende doen:
– Plaats een tweet met de volgende tekst ‘Ik maak kans op een fotoboek van Pixum.nl op http://madebymalou.blogspot.nl‘ 
– Zet iets over deze winactie op je blog, bijvoorbeeld in je sidebar.
Mocht je een van deze dingen niet kunnen doen, omdat je bijvoorbeeld geen Twitter hebt, dan kun je gewoon meedoen. Je winkans is dan wel iets kleiner. 
Je kunt meedoen tot en met donderdag 1 november.

20 gedachten over “Winnen: Een fotoboek van Pixum.nl

 1. Jelle schreef:

  Heeeel leuk! Vooral die cover van Londen vind ik heel mooi! Maar leuk dat je me volgt, ik heb je al terug gevolgd dus haha! Maar ik heb ook een keer zo'n fotoboek gemaakt maar die was niet zo mooi als die van jou.

  Ciaoo, Jelle

 2. Fleur schreef:

  Oh wat een leuke winactie!
  Ik heb je gevolgd via Bloglovin & GFC
  Ik heb dit artikel en de facebook pagina geliked.
  Ook heb ik je gevolgd via twitter en heb ik de tweet geplaatst (@labellafleur)
  En bij deze laat ik een berichtje achter met hier mijn email adres; fleur957@gmail.com

  🙂

 3. IndianRoseMakeup schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik heb geen GFC, mijn twitter en facebook gebruik ik alleen voor privé ( dus niet voor mijn site en alles wat te maken heeft met beauty ) , en ik zet mijn email adres liever niet hier waar iedereen hem zomaar kan zien…
  Jammer… Ik volg je wel op bloglovin en heb het artikel geliked, als ik toch zou winnen maak ik een artikel op mijn site met een linkje naar jou blog (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.