Wishlist voor in en rondom ons huis

home

Het is inmiddels alweer ruim een half jaar geleden dat we verhuisd zijn, en er zijn nog een paar dingetjes die op mijn wishlist staan. Vandaag deel ik die met jullie.

stoel

Het eerste ding op mijn lijstje is een stoel. Of nou ja, 2 stoelen. We hebben nu 2 stoelen in de woonkamer staan, maar daar ben ik niet zo heel enthousiast over. De ene is heel oud (die stond al op mijn slaapkamer toen ik nog bij mijn ouders woonde) en de andere stoel gaat steeds erger pluizen. Ik wil dus graag 2 nieuwe stoelen en de stoelen die nu in de kamer staan gaan dan naar onze slaapkamer en naar de zolder. Het probleem is alleen dat ik nergens stoelen kan vinden die ik echt mooi vind en die ook nog een beetje betaalbaar zijn.

tuinset

Het tweede dingetje is mooie kussens voor in onze tuinset. We hebben een hele leuke tuinset, maar nog geen kussens dus. In de winter is dat niet zo erg, maar ik wil in het voorjaar wel graag lekker buiten kunnen zitten.

bed

Ook wil ik graag een nieuw bed. Ons bed is ruim 10 jaar oud en hij kraakt al als ik me omdraai. En als we dan toch voor een nieuw bed gaan, wil ik graag een wat grotere.

keuken

En voor het laatste puntje moeten we nog even sparen; we willen graag een nieuwe keuken. Toen we dit huis kochten hebben we besloten om de keuken er in eerste instantie nog in te laten zitten, maar we willen over een paar jaar toch wel graag een nieuwe keuken.

Heb jij nog dingen op je wishlist voor in huis staan?

sp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.