Outfits van Lenn #3

4

Het is nog maar pas geleden dat Lenn naar maat 62 ging, en inmiddels draagt hij al regelmatig maat 68. De laatste tijd maakte ik weer wat foto’s van outfits van Lenn en die laat ik jullie vandaag zien. Op de foto hierboven heeft hij een shirtje en broekje aan van Prénatal, en sokjes van Primark.

1

Dit setje kregen we als kraamcadeautje van mijn schoonouders en hij is van Dirkje. Het is maat 62 en ik had verwacht dat hij dat nog wel een deel van de winter aan zou kunnen, maar ik vrees nu dat dat niet gaat lukken. Lenn past er nu namelijk nog maar net in.

3

Dit setje is van Hema en kleertjes van Hema in maat 62 passen nog wel goed. Gelukkig maar, want ik heb heel wat Hema items in Lenn zijn kast liggen.

2

Dit setje is van Prénatal en ik vind hem dit zo schattig staan! Ik hou sowieso van grijs en ik ben echt verliefd op dit setje. De sokjes die hij erbij aanheeft zijn van Hema.

5

En ook dit setje is van Prénatal. Het broekje is nog een beetje groot, vandaar de opgerolde pijpjes. Zijn sokjes zijn van Hema (en dit is al maat 6-12 maand, mèh).

6

Dit setje had ik tijdens mijn zwangerschap gekocht in maat 50, en die heeft hij maar 1 keer aangehad (dat krijg je met een grote baby). Ik zat te twijfelen om hem ook in een grotere maat te kopen omdat ik hem zo leuk vind, maar toen kregen we dit setje als kraamcadeautje in maat 68. Hij heeft er sokjes bij aan van Primark.

7

Ook dit hoort bij mijn favoriete setjes van Lenn. Het shirtje is van Zeeman en het broekje met Texelse schaapjes was een kraamcadeautje van Rock That Cradle Texel. Daarbij heeft hij weer sokjes aan van Primark.

4 gedachten over “Outfits van Lenn #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.