YES TO CUCUMBERS SHAMPOO & CONDITIONER

Ik was al heel lang heel erg benieuwd naar de producten van Yes To, ik hoor er namelijk hele goede verhalen over. Deze shampoo en conditioner zijn bedoeld voor gekleurd haar, ze bevatten geen parabenen en de producten zijn voor 99,8% natuurlijk. 

Links zie je de conditioner en rechts zie je de shampoo. De conditioner is redelijk dik, maar wel makkelijk te verdelen over je haar. De shampoo is veel vloeibaarder en ook deze is heel fijn in gebruik. De producten ruiken trouwens echt heel erg lekker! Je ruikt echt dat er komkommer inzit en ik hou echt van die geur. Het is een redelijk zoete, frisse geur. Echt heel lekker. 
Ik heb de shampoo en conditioner nu een tijdje gebruikt en ik ben er echt heel erg tevreden over. Het maakt mijn haar heel schoon en fris, en mijn haar blijft heel lang lekker ruiken. Ook maakt het mijn haar lekker zacht en ik heb nauwelijks last van klitten, wat ik normaal wel heel erg heb. Je kunt trouwens echt heel lang met deze producten doen, er zit 500 ml in en je hebt niet veel nodig, omdat het heel makkelijk te verdelen is. 
Deze shampoo en conditioner zijn voor โ‚ฌ 7,99 te koop via Biggreensmile.nl.

18 gedachten over “YES TO CUCUMBERS SHAMPOO & CONDITIONER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.