NYC BIG BOLD VOLUME MASCARA

Mascara is voor mij een van de belangrijkste make-up producten. Het zorgt ervoor dat je ogen wat beter uitkomen en ik gebruik het echt iedere dag. Deze mascara belooft dat je wimpers 12 keer meer volume krijgen, zonder klontjes.

Als ik dat lees, ben ik natuurlijk heel benieuwd. Het borsteltje van deze mascara is anders dan ik gewend ben, het is namelijk heel erg flexibel. Daarnaast is het van plastic en het borsteltje is best groot. 
Mijn wimpers zonder mascara.
En hier zie je mijn wimpers met de Big Bold Volume mascara. Ik ben erg tevreden over het resultaat, mijn wimpers zijn veel voller en het klontert inderdaad niet. De mascara blijft ook goed zitten, aan het einde van de dag zat het er nog perfect op, en ik had geen zwarte vlekjes onder mijn ogen. 
Deze mascara kost € 4,29 en is te koop bij Kruidvat.

14 gedachten over “NYC BIG BOLD VOLUME MASCARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.