MISS SPORTY SO MATTE PERFECT STAY POWDER

Ik zoek echt al jaren naar een poeder die ervoor zorgt dat je gezicht echt mat blijft. Ik heb echt al heel veel verschillende merken geprobeerd, maar ik heb nog steeds geen product gevonden die ervoor zorgt dat ik aan het einde van de dag niet glim. Mijn huid is heel vet en ik glim dus echt heel snel, dus het is wel logisch dat mijn gezicht niet lang mat blijft, maar toch blijf ik zoeken. Laatst kocht ik deze poeder van Miss Sporty.

De poeder ziet er niet spectaculair uit, maar dat hoeft ook niet. Aan de binnenkant zit een spiegeltje, wat ik erg handig vind. Als je onderweg je poeder wilt bijwerken, is dit product erg handig. Miss Sporty belooft dat je gezicht 10 uur lang mat blijft. Ik ben erg benieuwd. 
Hier draag ik de poeder ongeveer een uurtje. Het ziet er wel goed uit, maar niet echt helemaal mat. Je ziet al een beetje glans, dus ik blijf echt geen 10 uur lang mat met deze poeder. Na een uur of 5 begin ik echt weer te glimmen, heel jammer. Verder is de poeder wel erg goed hoor, en als je niet zo’n vette huid hebt, zou ik hem wel aanraden. Voor een vette huid is hij helaas niet zo geschikt.
Mijn zoektocht gaat dus gewoon weer door. Als jullie tips hebben, hoor ik het graag!

16 gedachten over “MISS SPORTY SO MATTE PERFECT STAY POWDER

  1. Anoniem schreef:

    Amazing! This blog looks exactly like my old one!
    It's on a entirely different topic but it has pretty much
    the same page layout andd design. Wonderful choice of colors!

    Here is my homepage … contact lens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.