ZEEP MET ALGEN

Algen zitten vol vitaminen en mineralen en daarom is het erg goed voor je huid. Algen zijn in veel huidverzorgingsproducten verwerkt, zo ook in deze zeep van Morethansoap.nl. Het is een 100% plantaardige zeep met oceaanalgen. De laatste tijd gebruik ik steeds vaker plantaardige producten en ik merk echt verschil, plantaardige producten zijn echt fijner.

De zeep ruikt erg lekker. Het heeft geen uitgesproken geur, maar gewoon een natuurlijke zeepgeur. In gebruik is de zeep ook erg handig. Ik hang hem onder de douche aan het koord en ik gebruik hem nu iedere keer als ik douche. Een paar maand geleden gebruikte ik nooit stukken zeep onder de douche, maar nu vind ik het wel heel fijn. Deze zeep maakt mijn huid lekker zacht en mijn huid blijft erg lang naar de zeep ruiken. 
Je kunt deze zeep voor € 5,59 kopen op Morethansoap.nl
Pluspunten:
– De zeep is plantaardig
– De zeep is erg goed voor je huid
– De zeep ruikt lekker
– Door het koord wat eraan zit, kun je hem makkelijk ophangen
Minpunten:
– Weinig verkooplocaties

47 gedachten over “ZEEP MET ALGEN

 1. Linda schreef:

  Handig zo een koortje! De enige zeep die ik gebruik is de zeep van Dove, want die droogt mijn huid niet uit, de rest doet dat wel allemaal. Misschien moet ik ook maar eens natuurlijke/plantaardige zeepjes gaan proberen, want die zullen ook wel minder uitdrogend en wat milder zijn dan de zeepjes die te koop zijn bij bv. de Kruidvat.

 2. Tara Rose schreef:

  Algen kunnen je toch ook ziek maken? In de zomer word er altijd gewaarschuwd dat je niet mag zwemmen omdat er veel algen in het water zitten. Weliswaar dat er goede en slechte algen zijn, maar dat wist ik niet voor dit a rtikel, haha!
  Ik zou deze zeep dan ook wel willen!

 3. Simone schreef:

  Lijkt me een fijn zeepje. Ik moet dan alleen wel uitkijken, dat mijn vriend hem niet weggooid 😛 Die is echt zo'n knurft daarmee, die denkt dan, ooh die is niet meer goed, want die is beschimmeld! Maar hij lijkt me opzich heel fijn 🙂

 4. Pauline schreef:

  Ik vind het er eigenlijk wel een beetje verontrustend uitzien. Help! Algen? Maarja, als het goed is voor je huid dan zal er wel niks mee mis zijn. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit vaste zeep; da's zo glibberig xd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.