Dagboekje 252; Nomi ziek en koningsdag

step

Eigenlijk hadden we afgelopen week niet zo’n spectaculair weekje. Nomi was ziek en daarom deden we het een paar dagen maar lekker rustig aan. Vrijdag was het Koningsdag en gingen we naar de rommelmarkt.

Maandag; toch nog een mooie dag

lammetjes

Ik dacht dat het na het weekend geen mooi weer meer zou zijn, maar maandag was het toch nog best lekker buiten. Nomi en Lenn hebben lekker buiten gespeeld en ’s avonds hebben we een stukje gefietst.

Dinsdag

wanneer kind lolly

Dinsdag was het wel echt afgelopen met het mooie weer. We deden even lopend boodschappen, maar toen kreeg ik het toch best koud. ’s Avonds heeft Bart toch nog even met Nomi en Lenn gefietst en daarna zaten we lekker onder een dekentje op de bank.

Woensdag; zieke nomi

ziek

Woensdag was Nomi ziek. Ze voelde zich zo slecht dat ze eerst niet eens uit bed wilde. In de loop van de dag knapte ze gelukkig weer een beetje op en uiteindelijk heeft ze toch nog even gespeeld. ’s Avonds keken we naar de Champions League wedstrijd Bayern – Real Madrid.

Donderdag

haarspeldjes

Donderdagochtend speelden Nomi en Lenn een hele tijd met een kartonnen buis (of hoe noem je zoiets). Natuurlijk is zoiets veel leuker dan speelgoed haha! ’s Middags wilde Nomi graag buiten spelen. Het was maar 13 graden en eigenlijk was ik er niet zo heel enthousiast over. Maar ach, als ze dat graag willen… Dan gaan we maar even naar buiten. Nomi had zelf knipjes in haar haar gedaan, en dat moest natuurlijk even op de foto.

Vrijdag; Koningsdag

hand in hand

Vrijdagochtend liepen we al mooi op tijd op de rommelmarkt. Wat we daar kochten kun je zien in mijn artikel van gisteren. ’s Middags gingen we naar een ander plaatsje, waar een kindermiddag was. Nomi en Lenn speelden lekker op het springkussen en ze hebben heel wat rondjes gemaakt in de draaimolen.

Zaterdag

buikspieren trainen

Zaterdag begon ik mijn dag met een work-out in de sportschool. Ik neem me telkens voor om in het weekend eens overdag te gaan sporten, maar het kwam er steeds niet van. Maar nu dus wel! ’s Middags gingen we even naar de camping en daarna naar mijn ouders.

pannekoeken

Daar hebben Nomi en Lenn lekker gespeeld en we aten Nomi’s lievelingseten; pannenkoeken!

Zondag

gras

Zondag deed ik even lekker alleen boodschappen. Dat is zo heerlijk rustig altijd šŸ˜‰Ā  En hoewel het er ’s ochtends nog niet op leek, was het weer ’s middags toch goed genoeg om even naar buiten te kunnen!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.