De zomerjasjes van Lief! Lifestyle

zomerjasjes

Ik ben gek op het merk Lief! Lifestyle en toen ik zag dat ik een persbericht in mijn inbox had over hun nieuwe collectie, opende ik hem natuurlijk meteen! En wat een leuke collectie is het zeg.. Ik was meteen verliefd op de zomerjasjes en vandaag vertel ik jullie er wat meer over.

Ik mocht er voor Lenn en voor Nomi eentje uitzoeken en ik had mijn keuze vrij snel gemaakt, deze twee zijn het geworden.

Voor Lenn ging ik voor dit stoere jasje. Ik vond het wel lastig om te bedenken welke maat hij zou moeten hebben, want hij groeit natuurlijk best snel op dit moment.. Ik besloot voor maat 86 te gaan, zodat hij hem nog een tijdje past.

Hij is nog een beetje ruim, maar dat is maar goed ook. Het is namelijk wel de bedoeling dat Lenn hem in de zomer ook nog past. Ik heb de mouwen omgeslagen en dan staat het jasje al hartstikke leuk.

Vaak kies ik samen met Nomi kleding uit, maar ik heb haar de andere jassen niet laten zien. Ik vond deze ontzettend schattig en als ik haar de andere jasjes had laten zien, was ze vast voor een roze gegaan. Ik liet haar deze zien en ze vond hem mooi, dus dat werd hem.

Nomi was helemaal blij dat ze hem aan mocht. Ik ging voor maat 98, en daar kan ze ook nog wel een tijdje mee. Maat 92 had ook nog wel gepast, maar dan zou ze er zo uitgroeien. En dat zou natuurlijk jammer zijn!

Verder heeft Lief! Lifestyle nog een aantal hele leuke jasjes in verschillende kleuren en stijlen. Ik vind de donkerblauwe meisjesjas met stippen bijvoorbeeld ook heel erg leuk, maar die lijkt een beetje op Nomi’s winterjas. Voor jongens vind ik de rode ook erg gaaf, maar ik denk dat dat bij mijn bleekscheetje niet zo super zou staan.

De jasjes zijn verkrijgbaar van maat 56 tot en met maat 128 en ze kosten tussen de € 39,95 en
€ 59,95. Je vindt alle jasjes op Lieflifestyle.nl.

Wat vind jij van deze jasjes?

5 gedachten over “De zomerjasjes van Lief! Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.