2 jaar getrouwd!

02

Precies 2 jaar geleden, op 9 mei 2014, zijn Bart en ik getrouwd. Rond de tijd dat dit artikel online komt, zetten we onze handtekeningen en toen was het officieel. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook op mijn blog even terug te blikken op onze trouwdag.

01

We trouwden in het gemeentehuis en daar was een klein groepje mensen bij. Overdag hebben we het klein gehouden, met alleen familie.

5

Daarna gingen we trouwfoto’s maken. Het was niet bepaald mooi weer, maar tussen de buien door konden we toch buiten wat foto’s maken.

9

Voor het avondfeest hadden we ongeveer 100 mensen uitgenodigd en het was echt een hele leuke avond. Ik was op dat moment 12 weken zwanger, maar dat wist nog niemand. We wilden het pas na onze huwelijksreis vertellen, dus ik probeerde heel onopvallend mijn wijn te lozen. Ik ‘vergat’ mijn glas, en op de wc gooide ik mijn glas leeg en vulde ik het met water. Doordat het vrij donker was in de zaal zag gelukkig niemand het.

10

We begonnen de avond met prosecco (wat ik dus ook niet mocht hebben) en petit fours. Dat leek ons wat feestelijker dan koffie met gebak.

12

Eigenlijk wilden we geen openingsdans doen, maar uiteindelijk deden we het toch maar (of nou ja, soort van).

14

En dat is vandaag dus alweer 2 jaar geleden. Aan de ene kant lijkt het pas geleden, aan de andere voelt het alsof we al 10 jaar verder zijn. Maar het was sowieso een hele leuke dag!

15 gedachten over “2 jaar getrouwd!

  1. Jessica schreef:

    Gefeliciteerd! De tijd gaat zo hard he, ik was 10 april 2 jaar getrouwd.. Lijkt als de dag van gisteren maar wat je zegt ook eigenlijk weer een eeuwigheid geleden… Veel mooie jaren samen nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.