Dagboekje #155; dierentuin, camping en moederdag

1

Het was afgelopen week heerlijk weer en daarom gingen we natuurlijk regelmatig naar buiten. Nomi vindt het buiten helemaal geweldig en thuis zit ze regelmatig in de zandbak. Verder gingen we deze week naar de dierentuin en we waren op de camping.

2

Aan het begin van de week was de zandbak nog niet klaar, maar we vonden een alternatieve zandbak. Dat vond Nomi ook prima.

3

Het warme weer zorgt ervoor dat ik vocht vasthoud in mijn enkels, dus ’s avonds lag ik lekker op de bank met mijn voeten omhoog. Ook haalde ik een nieuwe telefoon, want mijn andere deed het niet meer helemaal goed. En die moest ik ’s avonds natuurlijk even ontdekken.

4

Woensdag had ik een groeiecho en ik ging samen met mijn moeder naar de verloskundige. Bart kon geen vrij krijgen en mijn zusje paste op Nomi. Bij de verloskundige bleek Nomi’s geboortekaartje nog steeds te liggen. De groeiecho was trouwens helemaal goed ­čÖé

5

Later die middag kreeg ik een vervroegd moederdagcadeautje van de webshop┬áMama-wear.nl. Het shirtje zit heerlijk en ik vind de romper echt heel schattig. Nomi wilde ’s middags nog graag even naar buiten en daarom gingen we een stukje ‘fietsen’.

6

Donderdagochtend gingen we naar de dierentuin in Nordhorn. Nomi vindt de dierentuin heel interessant, zolang ze maar niet te dichtbij komen. De speeltuin was ook een groot succes.

7

Tijdens Nomi’s middagslaapje lag ik even in de hangmat en toen ze wakker werd gingen we naar de camping van mijn ouders. Ook daar waren we natuurlijk lekker buiten.

8

Vrijdag haalde Bart onze nieuwe eethoek op en volgens mij is hij door Guusje goedgekeurd. Zaterdag gingen we naar de camping waar mijn schoonouders stonden.

9

Daar hebben we gebarbecued en Nomi heeft zich heel goed vermaakt. De zandbak was favoriet, maar ook een bak met water bleek leuk speelgoed te zijn. Het was niet helemaal de bedoeling, maar opeens besloot ze erin te gaan zitten haha.

10

Nomi en Bart doen op zondagochtend vaak iets met zijn twee├źn, en omdat het zulk lekker weer was gingen ze een stukje fietsen. Ondertussen hing k buiten weer wat wasjes op. Ik vind het nog iets te vroeg om echt te beginnen aan de babywasjes, maar ik besloot Nomi’s oude kleertjes, hydrofiele luiers en dat soort dingen die ik weer wil gebruiken te wassen. Niet alles was meer mooi wit, dus liet ik het in de zon een beetje bleken. En dat werkte perfect!

11

Toen Bart en Nomi terug waren maakten ze een zandtaartje voor me, voor moederdag haha. We hebben afgesproken dat we elkaar geen cadeautjes geven (want ik ben natuurlijk niet zijn moeder) en om pas echt vader- en moederdag te vieren als Nomi het zelf snapt. ’s Middags gingen we naar mijn ouders en daar vermaakte Nomi zich weer heel goed met water.

12

Ik maakte een selfie met mijn zusje en Nomi keek foto’s op de iPad samen met mijn vader. Verder borrelden we (en ik zat weer gezellig aan de cola ­čśë ) en we bleven daar ’s avonds eten.

Heb jij ook zo genoten van het mooie weer?

8 gedachten over “Dagboekje #155; dierentuin, camping en moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.