ACCESSOIRES BIJ MIJN TROUWJURK

Afgelopen zaterdag ben ik op zoek gegaan naar een trouwjurk en ik heb er een gekocht. Ik ben natuurlijk heel blij dat ik een trouwjurk heb gevonden, maar nu moet ik gaan nadenken over de accessoires. Wil ik bijvoorbeeld een sluier? Of iets anders in mijn haar? En wat wil ik qua sieraden? De bruidsboetiek had hele mooie accessoires, maar ik weet nog niet helemaal wat ik wil. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat inspiratie en ik ben hele mooie dingen tegengekomen. 

17 gedachten over “ACCESSOIRES BIJ MIJN TROUWJURK

  1. Lisanne schreef:

    Aaah, zo leuk dat je geslaagd bent! 🙂 Mooie inspiratie! Zelf houd ik van simpel en heb ik van mijn mama een prachtig kettinkje gekregen van het merk hearttoget. Een heel fijn kettinkje met een hartje er aan. 🙂

  2. Karina schreef:

    Hoi Malou, Ben je ondertussen al getrouwd, of moet de mooie dag nog komen? Ik ben in augustus getrouwd en heb voor mijn accessoires ook het internet" afgestruind". Ik heb op http://www.princesses.nl heel veel leuke dingen besteld. Daar hebben ze echt van alles en niet heel duur. Maar ja, misschien heb je niks meer aan deze tip want ben je waarschijnlijk al wel getrouwd;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.