ELF METAL MADNESS

Ik heb een nieuw nagellakje en ik ben er echt helemaal verliefd op! Het is een lakje van Eyes Lips Face, hij heet Metal Madness en het is een donkergrijs lakje met heel veel hele kleine glittertjes. Bij weinig licht lijken het zilveren glittertjes, maar buiten of bij beter licht, hebben de glittertjes allemaal kleuren. 

Hier zie je het wat beter. Door de donkergrijze kleur, kun je deze nagellak eigenlijk overal bij dragen. De glittertjes maken het echt een bijzonder nagellakje. De kwaliteit is trouwens ook heel goed, het kwastje lakt makkelijk, de structuur is heel fijn en de nagellak is erg snel droog. Ook blijft de nagellak echt goed zitten, dus ik kan er eigenlijk niks negatiefs over zeggen.
Metal Madness is verkrijgbaar via Eyeslipsface.nl voor € 2,50, een prima prijsje dus!

16 gedachten over “ELF METAL MADNESS

  1. Raya schreef:

    Ik zou hem persoonlijk niet kopen omdat hij wat te donker is voor mijn bleker-dan-bleek handjes maar ik vind hem wel mooi! Ik vind dat ELF wel mooie nagellak heeft 😀 xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.