ANDRÉLON OIL & CARE ANTI-KLIT SPRAY

Ik blondeer mijn haar, en vooral de dagen nadat ik het geblondeerd heb, is mijn haar erg droog. ’s Winters is dat nog erger dan ’s zomers, dus toen ik laatst mijn haar had geverfd, voelde het niet echt prettig aan. Het was ook ontzettend moeilijk te borstelen, dus ik ging op zoek naar een product dat echt goed helpt tegen droog haar.

Toen vond ik dus deze spray van Andrélon. Ik had het nog niet eerder gebruikt, maar andere producten met argan olie vond ik heel fijn, dus ik besloot het te proberen. 

Ik heb het geprobeerd toen ik net uit bed kwam, en mijn haar was echt nauwelijks te borstelen. Ik heb dit product vooral in de punten en aan de onderkant van mijn haar gebruikt en wauw, wat een verschil! Ik kon mijn haar redelijk makkelijk kammen en daarna voelde het ook veel minder droog aan. Sindsdien gebruik ik dit product iedere dag, het is echt een heerlijk product. Aanrader dus!

Deze anti-klit spray is bij bijna iedere drogist te koop, ik betaalde er € 3,79 voor. 

18 gedachten over “ANDRÉLON OIL & CARE ANTI-KLIT SPRAY

  1. Kirsty schreef:

    Ik heb deze ook en vind hem erg fijn! Normaal gesproken is mijn haar bijna ondoorkambaar, maar als ik deze heb gebruikt lukt het gewoon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.