MIJN HOOGTEPUNTEN VAN 2013

2013 is bijna voorbij en daarom leek het me leuk om mijn hoogtepunten van dit jaar te delen met jullie. Ik heb dit jaar echt leuke dingen meegemaakt, zoals bijvoorbeeld onze vakantie in Limburg. Dit was eigenlijk het verjaardagscadeau voor mijn vriend, en we zaten een weekje in Mechelen, een dorpje helemaal in het zuiden van Limburg. 

Mijn vriend werd tijdens deze vakantie 25 en zo troffen we onze slaapkamer aan toen we thuiskwamen. Echt, we hebben zo hard gelachen! 
In juni kregen we de sleutel van ons nieuwe huisje. Deze foto heb ik gemaakt toen we er voor het eerst gingen kijken, inmiddels is alles behoorlijk veranderd. 
Er moest echt ontzettend veel gebeuren aan het huis en ik heb heel veel dingen gedaan die ik nog nooit eerder gedaan heb. Ik vond het echt heel leuk om te zien hoe ons huis steeds mooier werd. 
En uiteindelijk, eind juni, was het af! Echt, ik was zo blij! Hiervoor woonden we in een heel klein appartementje en nu hebben we veel meer ruimte, heerlijk!
Eind juni heb ik ook het theoriegedeelte van mijn opleiding afgemaakt, iets waar ik ook echt heel blij mee was. 
En toen werd het zomer, heerlijk! Ik hou echt van de zon en van warmte, dus deze zomer heb ik heel erg genoten. 
Afgelopen zomer heb ik recreatiewerk gedaan op de camping van mijn ouders en ik vond het echt heel erg leuk om te doen. De kinderen zijn heel erg leuk en ook de rest van het animatieteam was heel gezellig 🙂
In september kregen we Guusje, een van de grootste hoogtepunten van dit jaar! Ze is echt een schatje en ik ben heel blij dat we hebben besloten om een kat te nemen. 
In november vroeg mijn vriend me ten huwelijk en ik zei natuurlijk ja! 
En op 19 december sloot ik mijn stage af. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad op mijn stageplaats, maar het is ook wel heel fijn om nu klaar te zijn. 
Hoe was jullie jaar? 

17 gedachten over “MIJN HOOGTEPUNTEN VAN 2013

  1. Femke schreef:

    Ik wist helemaal niet dat jullie gingen trouwen, gefeliciteerd zeg :D. en wat is jullie kat een schatje, maar volgens mij heb ik dat al gezegd haha.

    liefs,
    Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.