Dagboekje 254; bakfiets kopen, naar de huisarts, springkussenfestival en kamperen

loopgraven

Vorige week waren we weer heel veel buiten. Gewoon lekker in de tuin, en in het weekend op de camping. Bart kocht een bakfiets, Nomi moest bloedprikken, we gingen naar een springkussenfestival en we waren drie dagen op de camping.

Maandag; een bakfiets!

bakfiets

Maandagochtend wilden Nomi en Lenn al vrij snel naar buiten en dat deden we. ’s Middags was Bart vrij en hij wilde even gaan kijken naar een bakfiets die hij op Marktplaats had gezien. En even later stond er een bakfiets in de tuin! Nomi en Lenn vonden het natuurlijk geweldig.

dinsdag

parasol action

Dinsdag moesten we even boodschappen doen, maar wat werd niet zo gewaardeerd. ‘Wij willen toch in de tuin spelen mama!’, vertelde Nomi me. Dus dat deden we toen we terug waren.

canon eos

En ook ’s middags waren we lekker buiten en maakte ik een paar foto’s van Nomi en Lenn.

Woensdag; bloed prikken

bloedprikken peuter

Woensdagochtend moest Nomi naar de huisarts omdat ze maar niet van haar eczeem af komt. We mochten meteen bloed laten prikken. Meer daarover kun je lezen in dit artikel.

goedkoop zwembadje

’s Middags zijn we lekker buiten geweest. Nomi en Lenn hebben heel veel in het zwembadje gezeten en ze hebben zich perfect vermaakt.

Donderdag; springkussenevent

springkussen

Donderdag gingen we naar het springkussenevent in Enschede. We gingen met de auto naar de P+R parkeerplaats en vanaf daar gingen we met de bus naar de stad. Nomi had nog nooit in de bus gezeten en ze vond het heel leuk, maar ook wel spannend! Ook het springkussenevent was een groot succes.

Vrijdag; naar de camping

lochem

Vrijdag gingen we voor het eerst dit jaar naar de camping. We gingen ’s ochtends, zodat Lenn op de camping zijn middagslaapje kon doen. Op die manier kon hij vast een beetje wennen aan zijn bedje. ’s Middags gingen we even naar Lochem en verder zijn we lekker op de camping geweest. ’s Avonds sliepen Nomi en Lenn voor het eerst samen op een kamertje, en daar hadden ze tot veel te laat een feestje met zijn tweetjes. Maar uiteindelijk gingen ze gelukkig wel slapen.

Zaterdag

peutergym

De camping is maar een kwartiertje rijden vanaf ons huis en daarom besloot ik zaterdagochtend gewoon met Nomi naar de gym te gaan. En daarna gingen we weer lekker terug naar de camping!

portugal wk 2018

Na Lenns middagslaapje gingen we even naar de kringloop, om nog wat spulletjes voor de caravan te kopen.

twents

En daarna was het borreltijd en gingen we naar mijn ouders. Daar genoten Nomi en Lenn erg van een flesje Fristi.

Zondag; wandelen in het bos

dikke steen

Zondagochtend mocht ik kiezen wat ik wilde doen, omdat het Moederdag was. Ik koos voor een wandeling in het bos. Nomi wilde eerst helemaal niet mee, maar uiteindelijk heeft ze het heel erg leuk gehad. Lenn ook, maar zijn korte beentjes werden na een tijdje toch wel heel moe…

Een gedachte over “Dagboekje 254; bakfiets kopen, naar de huisarts, springkussenfestival en kamperen

  1. Saskia schreef:

    Lekker he zo’n vakantie adresje zo dichtbij huis. Ik kan zo genieten van onze caravan. Hij ligt dan wel iets verder rijden, ander half uurtje, maar kom daar helemaal tot rust. Alles in een ander ritme als thuis.
    Leuk verslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.