Q&A

Vorige week mochten jullie je blog spammen en jullie mochten me vragen stellen. Ik kreeg een aantal hele leuke vragen en vandaag beantwoord ik ze.


Wat voor werk doe je?
Ik ben pas gestopt met werken. Ik werkte als secretaresse, maar dat was tijdelijk werk omdat een collega met zwangerschapsverlof was. Nu richt ik me dus op Nomi en op mijn blog.

Zijn er bepaalde dingen in je leven veranderd nu je een kindje hebt?
Ja zeker. Het grootste verschil vind ik de verantwoordelijkheid. Ik zorg zo ongeveer 24/7 voor Nomi, dus als ik iets wil gaan doen, moet ik dat altijd plannen.

Wat zijn op dit moment de blogs die je dagelijks bezoekt?
Littlewonderworld.nlKellycaresse.nlLindsayvallen.nlInaflowaroundtheworld.nlMamakletst.nlMeisje-eigenwijsje.nl en nog een paar. Ik lees best veel blogs, haha.

Waar hoop je over een jaar te staan met je blog?
Ik hoop dat mijn blog nog steeds gelezen wordt. En dat ik het nog steeds leuk vind, maar daar ga ik wel vanuit. Verder heb ik niet echt goals op dit moment.

Wat vind je het moeilijks aan moeder zijn?
Niet weten wat er aan de hand is. Als Nomi helemaal overstuur aan het huilen is bijvoorbeeld, of als ze ziek is. Dan zou het heel fijn zijn als ze zou kunnen zeggen wat er is.

Wat is hetgeen dat je je kindje graag wil meegeven? Het belangrijkste?
Liefde. Dat vind ik op dit moment het aller belangrijkste. Qua opvoeding weet ik het nog niet zo goed, daar ben ik me nog in aan het verdiepen.

Hoe zou Nomi hebben geheten als ze een jongetje was?
Zeg ik niet, haha. Want die naam gaan we misschien nog gebruiken. Namen die op mijn lijstje stonden maar die Bart niet mooi genoeg vond, zijn Dani en Jace.

Wat is je favoriete groente?
Moeilijk, ik vind heel veel groente wel lekker. Broccoli bijvoorbeeld, of spinazie. Maar ook dingen als worteltjes en doperwtjes.

Met wie zou je graag eens dineren uit de Nederlandse blogwereld?
Lindsay van Lindsayvallen.nl en Jess van Inaflowaroundtheworld.nl. Ze schrijven zo leuk en ik moet regelmatig hard lachen om hun artikelen, volgens mij zijn het hele leuke meiden. Maar daarnaast zijn er nog heel veel bloggers waarvan ik denk dat ze heel gezellig zijn.

Zijn er dingen die je anders zou doen als je nog een keer zwanger zou zijn?
Ik zou proberen om me wat minder zorgen te maken. De eerste echo vond ik bijvoorbeeld doodeng, ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest. Maar ik denk dat dat bij een volgende zwangerschap ook zo zou zijn eigenlijk. Oh, en ik zou wat minder panisch doen over wat ik wel en niet mag eten. In het begin vroeg ik me bij alles af of ik het wel mocht hebben.

Zou je het beroep kunnen doen wat je man doet?
Haha nee. Mijn man werkt in een autobedrijf, dus dat zou niet echt mijn werk zijn..

Als jullie nog meer vragen hebben, kun je ze hieronder stellen. Dan beantwoord ik ze in het volgende Q&A artikel.

Gerelateerde artikelen:
– Spam je blog & ask me anything

– Q&A

3 gedachten over “Q&A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.