Reinigende poriënstrips van Action

Reinigende poriënstrips van Action
De meeste meiden hebben er wel eens last van; verstopte poriën. Ik heb er erg snel last van, doordat ik een vette huid heb. Om dit probleem te verhelpen gebruik ik al heel lang de reinigende poriënstrips van Action. Ze strips verwijderen mee-eters en vuil uit je poriën. Een verpakking bevat 6 strips en kost € 0,98, een stuk goedkoper dan de meeste poriënstrips dus.

Reinigende poriënstrips van Action

Neus en kin

Door de vorm van de strips zijn ze erg geschikt voor je neus, maar je kunt zo ook gebruiken voor andere delen van je gezicht. Zelf gebruik ik ze regelmatig voor mijn kin, omdat mijn poriën daar vaak verstopt zijn.

Hoe gebruik je ze?

Voordat je ze gebruikt, reinig je je gezicht en daarna laat je je gezicht nat. Dan plak je de strip op en maak je de strip nat. Je laat de poriënstrips zitten, totdat ze helemaal droog zijn. Ze zijn dan keihard.

Het resultaat

Het afhalen voelt niet echt prettig, maar het doet ook niet heel veel pijn. Het resultaat is wel echt heel goed. Je ziet allemaal vieze troep op de strips zitten, dus je weet meteen dat het gewerkt heeft. Mijn poriën zijn na gebruik van de strips weer schoon en mijn huid voelt gewoon goed aan, het droogt mijn huid niet uit en het irriteert ook niet. Wat mij betreft is dit dus echt een aanrader en ik gebruik ze daarom ook zeer regelmatig.
Gebruiken jullie poriënstrips?

39 gedachten over “Reinigende poriënstrips van Action

  1. Anoniem schreef:

    Ik snap helemaal niks van die strips! Heb ze nu een aantal keer gebruikt, maar er komt bij niets mee, terwijl mijn porien echt wel verstopt zitten..? Is er een bepaalde manier dat je ze eraf moet trekken? Naar boven eraf trekken of juist zo dicht mogelijk bij de huid eraf trekken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.