Essence Better Late Than Never

Ik houd echt van Essence nagellakjes en toen ik deze kleur zag, kon ik hem ook echt niet laten liggen. Het is een heel mooi rood/roze achtig kleurtje. In de zomer vind ik felle kleurtjes echt heel leuk, dus deze nagellak zal ik dan ook regelmatig gaan dragen. 

Hoewel ik bijna altijd wel erg te spreken ben over nagellak van Essence, merk ik toch dat er wel verschil zit in de kwaliteit. De zwarte nagellak van Essence (het artikel kun je hier lezen) viel me nogal tegen. Better Late Than Never vind ik juist wel weer heel erg goed. De nagellak is heel makkelijk aan te brengen doordat de structuur erg fijn is. Ook het kwastje is erg fijn om mee te werken. Na één laag is de dekking al redelijk goed, na een tweede laag is de kleur echt heel mooi. Een groot voordeel van Essence is dat de nagellak echt heel snel droogt. Ik ben dus weer super tevreden.

Cijfer: 9

40 gedachten over “Essence Better Late Than Never

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.