BEGINNEN MET KLUSSEN AAN ONS NIEUWE HUIS

home

Laatst vertelde ik jullie al dat we een huis hebben gekocht, maar het duurt nog eventjes voordat we de sleutel krijgen. Die krijgen we eind februari, dus we hebben nog genoeg tijd om alles voor te bereiden. Een tijdje geleden hebben we het er al over gehad hoe we alles aan gaan pakken, en we willen zoveel mogelijk gaan voorbereiden voordat we de sleutel krijgen.

Ik ben al begonnen met wat dingen opruimen en ik heb al best veel spullen weggedaan en op Marktplaats gezet. Dat scheelt straks natuurlijk behoorlijk met verhuizen. Ook willen we van tevoren zoveel mogelijk al inpakken, zodat we dat niet meer hoeven te doen als we de sleutel hebben.

Er moeten wel wat dingen aan het huis gebeuren, maar een groot voordeel is dat de zolder erg mooi is. We hebben daar een vaste trap naar zolder en die ruimte ziet er heel goed uit. Het is vrij ruim, er ligt een mooie vloer in, het heeft een groot VELUX dakraam en ook de muren zien er helemaal goed uit. We hoeven het daar alleen maar even schoon te maken, en dan kunnen we daar alvast dingen neerzetten. Op die manier kunnen we dus iedere keer als we er naartoe gaan iets meenemen, en hoeven we uiteindelijk niet meer zoveel te verhuizen. Ideaal!

We gaan beginnen in de woonkamer, want daar moet het meeste gebeuren. De muren moeten gestuct worden en daar moeten we iemand voor inhuren. Ik denk dat daar de meeste tijd in gaat zitten. Dan gaan we schilderen, onder andere de kozijnen, en vervolgens leggen we er waarschijnlijk een nieuwe vloer in. Dan komen we vast nog wel andere kleine dingen tegen, maar dat zien we dan wel.

Wat we met de bovenverdieping gaan doen, weten we eigenlijk nog niet precies. Op de kamer waar Nomi gaat slapen zit erg mooi behang (zwart-wit gestreept), maar het is niet erg kinderlijk. Ik vind het zonde om het eraf te halen, want het ziet er echt nog goed uit. Maar ik twijfel nog een beetje.. Met meubels en accessoires kun je er natuurlijk alsnog een leuke kinderkamer van maken, dus ik neig er nu naar om dat te doen.

Verder zijn we er nog niet helemaal uit. Ik weet bijvoorbeeld niet precies wat ik op de muren wil, en er zijn nog meer dingen waar ik nog over twijfel. Gelukkig hebben we nog genoeg tijd om er over na te denken.

1234

3 gedachten over “BEGINNEN MET KLUSSEN AAN ONS NIEUWE HUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.