ANATOMICALS FAREWELL THE SCARLET PIMPLEHELL

Zoals gewoonlijk is de naam al leuk van dit masker, waardoor ik extra benieuwd ben naar de werking van dit product. Over het algemeen ben ik best tevreden over de producten van Anatomicals, dus besloot ik een masker van dit merk te reviewen. Het is een masker dat ervoor zorgt dat je huid minder glimt en het gaat puistjes en mee-eters tegen.

Mijn huid is behoorlijk vet en onzuiver, hoewel ik sinds een paar weken wel een wat betere huid heb dan daarvoor (lang leve het tweede trimester!). Hier zie je dat ik wel een beetje glim en ik heb flink wat onzuiverheden, dus dit masker zou erg goed moeten zijn voor mijn huid.
Voordat je het masker aanbrengt, maak je je huid vochtig met een warm washandje. Je laat het masker 10 tot 15 minuten zitten en daarna verwijder je het met een nat washandje.
Ik had verwacht dat het masker weer een leuk kleurtje zou hebben, zoals bijvoorbeeld dit masker, maar het is een beetje een vies, groenachtig kleurtje. De geur is ook niet heel lekker, het ruikt echt naar modder. Het voelt wel heel fijn aan op je gezicht, het prikt absoluut niet.
Na ongeveer 15 minuten heb ik het masker van mijn gezicht gehaald, wat erg makkelijk ging. Mijn huid voelt echt schoon en zacht aan, het masker doet dus zeker wat het belooft. Ik heb ook het idee dat mijn huid er wat rustiger uitziet, en ik glim absoluut minder. Ook de dagen nadat ik het masker heb gebruikt, bleef mijn huid rustig. Qua werking is dit dus echt een aanrader, alleen de geur is een minpuntje. 

8 gedachten over “ANATOMICALS FAREWELL THE SCARLET PIMPLEHELL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.