VIPBOX APRIL

Zaterdag viel de Vipbox van april op de mat en zoals gewoonlijk heb ik hem meteen opengemaakt. Ik ben altijd heel erg benieuwd wat erin zit en het is altijd weer een leuke verassing. Deze keer zat er zowel make-up als andere beautyproducten in, erg leuk!

Deze ‘creamy coconut cleanser’ is een zachte biologische gezichtsreiniger die de huid een fris en gehydrateerd gevoel moet geven. Deze ga ik zeker uitproberen! Hij kost € 7,95.
Bovenaan zie je een ‘multi eyeliner mascara’ van het merk HotMakeup. Eronder zie je een ‘lip & blush stick’ van LookX. Beide zijn het producten waar je meerdere dingen mee kunt, leuk! De ‘multi eyeliner mascara’ kost € 6,95 en de ‘lip & blush stick’ kost € 14,95. 

Het borsteltje ziet er heel bijzonder uit en persoonlijk ben ik bang dat ik ermee in mijn oog ga prikken. Aan de andere kant is het wel heel handig dat je er twee dingen mee kunt. De kleur is trouwens niet zo mijn ding.

Deze ‘scrub & rub’ is geschikt voor je lichaam, handen en voeten. Het is een scrub op basis van dode zeezout en amandelolie. Dit product kost € 3,95. 
Als laatste zit er een kwastje in van BelláPierre. De ene kant is geschikt voor je wenkbrauwen en de andere kant kun je gebruiken voor je lippen. Dit kwastje kost € 20,00. De oogschaduw is ook van het merk BelláPierra en deze kost € 12,95. 
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl.

15 gedachten over “VIPBOX APRIL

  1. Petra schreef:

    De kleur van de mascara- eyeliner vind ik echt heel mooi, maar of ik het als mascara zou dragen?…Geen idee eigenlijk…en heel eerlijk gezegd zie ik het ook niet zo voor mij hoe je dit als eyeliner op moet gaan brengen…

  2. Niesca schreef:

    ik heb hem ook maar ik vond hem zelf niet heel boeiend! de mascara/eyeliner vind ik jou kleur leuker van 😛 ik heb een relatief saai kleurtje en met zo'n product vind ik iets gewaagder leuker 😀

  3. Pink it! schreef:

    Zelf vond ik de box beetje tegenvallen kon er niet echt enthousiast van worden, maar ik kan niet elke box super vinden haha. Ik was ook bang met de eyeliner dat ik in mijn oog zou prikken 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.