BOURJOIS COLOR BOOST

Bourjois heeft weer een paar nieuwe Color Boost kleuren. De kleur die ik test, heet Red Island en is, zoals de naam al zegt, een mooie, rode kleur. Eigenlijk draag ik zelf niet zo vaak rode lippenstift, maar ik was toch wel heel benieuwd naar deze lippenstift.

Zo vind ik de kleur al heel mooi, de pigmentatie is erg goed. De lippenstift is erg zacht en is daardoor heel makkelijk aan te brengen. De lippenstift blijft echt goed zitten, ik moest echt moeite doen om het van mijn arm af te krijgen. 
Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan vind als ik hem zelf draag. De kleur is heel erg mooi, maar voor mij iets te rood denk ik. De lippenstift is wel echt heel fijn trouwens, ik voelde helemaal niet dat ik het op had en het bleef echt heel goed zitten!
De Color Boost lippenstift is te koop bij de meeste drogisten en kost € 9,99, een prima prijs voor dit product.

23 gedachten over “BOURJOIS COLOR BOOST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.