FAVORIETEN VAN H&M

Ik ben sowieso erg fan van H&M, maar de laatste tijd vind ik de collectie nog leuker dan anders. Dat komt deels natuurlijk doordat de collectie voor de feestdagen in de winkels hangt, maar ook de niet-feestelijke items vind ik heel erg leuk. Het vestje hierboven vind ik voor kerst of oud en nieuw echt heel mooi en het roze jurkje ernaast kun je eigenlijk altijd wel dragen. Ik vind dat soort kleurtjes echt heel leuk. Het jurkje onderaan heeft ook zo’n zelfde soort kleurtje, I love it! Wat vinden jullie van de collectie van H&M? 

25 gedachten over “FAVORIETEN VAN H&M

  1. Tess Evea schreef:

    Ik vind het zelf vaak nog wel lastig om te slagen bij de H&M, op de één of andere manier lukt mij dat nooit zo goed. Toch verbaas ik me er vaak over wat voor een prachtige dingen er langs komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.