Carmen stijltang

Afgelopen zaterdag gaven mijn vriend en ik onze housewarming en kregen we onder andere een cadeaubon van de Mediamarkt. Mijn vriend had geen idee wat hij daarvan wilde kopen en vroeg of ik een idee had en dat had ik zeker. Ik wilde al heel lang een nieuwe stijltang, maar ik heb er nooit een gekocht. Dinsdagavond zijn we naar de Mediamarkt gegaan en heb ik deze stijltang gekocht, de Carmen ThermoCeramic Ion (CR2190).

Vandaag heb ik deze voor het eerst uitgeprobeerd. Voordat ik begon met stijlen, heb ik l’Oreal Studio Silk&Gloss in m’n haar gesprayd.

Het is erg fijn dat je zelf de temperatuur kunt instellen bij deze stijltang, de temperatuur kan variëren tussen de 130°C en 230
°C . Toen ik hem aanzette, stond de temperatuur op 170°C, maar hiermee lukte het niet om mijn haar goed stijl te krijgen. Toen ik hem op 200 graden zette, lukte het wel.
Het stijlen ging erg makkelijk! Binnen een kwartier had ik m’n haar al stijl, dit viel me heel erg mee.
Er zit een Ionen indicator op deze stijltang, die heb ik aangezet tijdens het stijlen. Hierdoor was m’n haar lekker zacht en glanzend na het stijlen.
carmen stijltang
Hier zie je het resultaat. Op de eerste foto zie je m’n haar zoals het er normaal gesproken uitziet. Ik heb redelijk stijl haar, met onderin een beetje een slag. Op deze foto zit m’n haar eigenlijk wel goed, maar het kan nogal eigenwijs zijn. Ook de voorste plukken hebben soms een hele rare slag.
Cijfer: 8,5
Stijlen jullie je haar wel eens? En welke stijltang gebruiken jullie?
Foto’s: itsonline.nl, lorealparis.ca

 

16 gedachten over “Carmen stijltang

 1. Katy schreef:

  Ik heb wel eens een stijltang gebruikt, maar dan om er krullen mee te maken. Haha klinkt misschien vreemd maar daarmee kan je ook mooie krullen maken. Ik heb van mezelf al slag alleen soms heb ik zin in krullen =]! Ik weet alleen niet hoe die stijltang heet, want die stijltang is van mijn zusje =P!

  Mooie foto's trouwens ik vind slag en steil haar allebei bij jou staan.

  xxx Katy ^^!

 2. A beauty and fashion thing. schreef:

  Ziet er mooi uit! Ik heb ook een stijltang van Carmen, maar dan een zwarte en daar ben ik ook erg tevreden over. Ik stijl mijn haar niet vaak, meestal 1 keer per week omdat ik bang met dat het te snel dun wordt of ik te snel doden punten krijg, haha. Staat je wel heel erg goed dat stijle haar. Liefs

 3. Miilou schreef:

  Ik wil ook een nieuwe, waar je ook mee kunt krullen. Zit te denken aan een tang van iso beauty. Heb nu een set met opzetstukken maar die werkt niet naar m'n zin 😛
  Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.