Nieuw: Zalando wonen!

Naast kleding, schoenen, accessoires en beautyproducten verkoopt Zalando nu ook woonaccessoires! Ze hebben veel kussens, plaids, dekbedovertrekken, badkameraccessoires, geurkaarsen (ik houd van geurkaarsen!)Β et cetera.
Ik woon nu iets meer dan een half jaar samen met m’n vriend en sindsdien houd ik er echt van om leuke dingen voor in m’n huis uit te zoeken (of om gewoon rond te snuffelen in winkels en online shops). Daarvoor vond ik het ook wel leuk om gezellig dingen op m’n slaapkamer neer te zetten, maar sinds ik niet meer bij m’n ouders woon, heeft mijn liefde voor woonaccessoires zich steeds verder ontwikkeld.
Hieronder zie je mijn favoriete woonaccessoires van Zalando.
Wat vinden jullie van de woonaccessoires van Zalando?
Foto’s: Zalando.nl

 

25 gedachten over “Nieuw: Zalando wonen!

  1. bygerrianne schreef:

    Hier had ik al wat over gehoord. Echt, super dat ze zichzelf verder aan het ontwikkelen zijn met de producten! Ik hou van kussens, hihi. & ook erg veel van geurkaarsen, net zoals jou. Ik neem snel nog eens een kijkje op Zalando!:)

  2. Neys Rotan Lifestyle schreef:

    Prachtige produkten en Zalando is natuurlijk een fantastisch bedrijf. Die collecties met produkten die ze aanbieden vind je bijna nergens anders. Ik moet er wel bij zeggen dat ik zelf zo weinig mogelijk daar koop want Zalando wordt veel te groot. Nederlandse bedrijven kunnen er zeer moeilijk mee concurreren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.