MIJN FAVORIETE LENTEPARFUMS

Ik houd van lekkere geurtjes en ik draag regelmatig parfums, maar ik heb er nog nooit een artikel over geschreven. Ik vond dat daar verandering in moest komen en daarom laat ik jullie mijn favoriete lenteparfums zien. In de lente draag ik vooral zoete, bloemige parfums, die niet te zwaar zijn. Deze vijf geurtjes vind ik erg geschikt voor de lente en ze zijn echt heel lekker! 

Essence – Like a Day in a Candy Shop
Dit geurtje kreeg ik van mijn vriend voor mijn verjaardag. Het is een heel lekker, zoet geurtje en ik draag hem heel vaak. Het is een hele lichte geur, waardoor je hem overdag ook gewoon kunt dragen. Dit is een geurtje die ik vaak draag op schooldagen. 
Christina Aguilera – Diva
Dit geurtje heb ik al best lang, maar een tijdje geleden heb ik hem weer opnieuw ontdekt. Het is een hele zoete geur, die ik eigenlijk alleen in de lente en zomer draag. 
Naomi Campbell
Ook dit geurtje heb ik al best lang, maar hij blijft heel erg lekker. Dit is ook weer een zoete geur, maar iets minder zoet dan de vorige twee geurtjes. 
Dior – J’adore
Dit is echt een klassieker en absoluut een van mijn favoriete parfums. Het is een zoet, bloemig, fris geurtje. Het is een geur die geschikt is voor zowel overdag als ’s avonds. Deze geur is wat duurder, maar het is het echt waard. 
Bruno Banani – Pure Woman
Dit is een geurtje die ik moeilijk kan omschrijven. Het is zoet, maar het heeft ook een warme kant. Het is echt een hele vrouwelijke geur die ik echt heel veel draag. 
Wat is jullie favoriete geurtje?

23 gedachten over “MIJN FAVORIETE LENTEPARFUMS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.