Nivea Young Control Shine dagcrème

Deze Nivea Young dagcrème heb ik jarenlang gebruikt en ik vond hem altijd erg fijn, maar ik merk dat het tijd wordt voor een andere.
Ik koos voor deze dagcrème, omdat ik een vette huid heb, die snel glimt. Volgens Nivea matteert deze crème en hydrateert het je gezicht de hele dag.
Nivea young controle shine

Deze crème is makkelijk aan de brengen en voelt fijn aan op je huid. Het trekt snel in en laat geen vette laag achter op je gezicht. De geur is prettig, het is een frisse geur die niet overheerst.

 

Ik merkte dat het m’n gezicht matteert, ik glom echt veel minder. Helaas begon m’n T-zone aan het einde van de dag alweer te glimmen. Als ik ’s avond nog ergens naartoe ging, deed ik weer opnieuw crème op. Ook helpt het enigszins tegen acné, maar het verschil is niet zo heel groot. M’n huid wordt er wel echt lekker zacht van. Nog een voordeel van deze creme, is dat er UV bescherming in zit.
De laatste tijd merk ik dat m’n huid wat minder vet begint te worden. Laatst, toen het zo koud was, werd m’n huid zelfs echt droog en zag ik schilfers op m’n huid. Ik heb toen een paar dagen geen crème gebruikt en ik merkte dat m’n huid daardoor minder droog werd. Ik denk dus dat deze crème niet meer geschikt is voor mijn huid, maar als je echt een vette huid hebt, is deze dagcrème waarschijnlijk wel geschikt voor je.
Cijfer: 7,5
Ik ben dus heel enthousiast over deze dagcrème en het is echt een aanrader! Het doet mijn huid heel veel goeds, en ik blijf hem absoluut nog gebruiken. Ik ben er heel blij mee!
Kennen jullie deze Nivea Young dagcrème al? Wat voor huidtype hebben jullie? En welke dagcrème gebruiken jullie daarvoor?

Foto: Cosmopinie.nl

13 gedachten over “Nivea Young Control Shine dagcrème

 1. Jonne schreef:

  He, die gebruikte ik altijd toen ik 16-18 jaar was! Leuke review.
  Nu gebruik ik cremes van L'oreal en van Estee Lauder (Idealist). Mijn huidtype was eerst vet maar merk nu dat het meer een gecombineerde huid wordt (De Tzone is wat vetter dan de rest van mijn gezicht).

 2. Denise schreef:

  Goede review!Ik gebruik zelf een hydraterende creme van Phytomer met afwisselend de BB-cream van Garnier =) vind ze allebei erg fijn!

  Leuk dat je me volgt nu, ik volg je zeker terug!

  Liefs Denise
  mommy-in-style.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.