CHRISTIAN QUATTRO EYESHADOW

Ik houd van bruinige oogschaduws en dit soort paletjes vind ik altijd heel leuk. Dit palette zat in de Vipbox van oktober en is van het merk Christian. Een merk waar ik nog niet zo heel erg bekend mee ben, en daardoor was ik erg benieuwd naar deze oogschaduw. 

Het palette bestaat uit vier kleuren en op de voorkant van het doosje staat hoe je er een look mee kunt maken. Natuurlijk zijn er nog veel mee manieren waarop je dit palette kunt gebruiken, maar dit soort ideetjes vind ik altijd erg leuk.
Dan de swatches. Ik ben erg onder de indruk, de pigmentatie is erg goed! De eerste kleur zie je niet zo goed, maar dat is logisch, doordat het zo’n lichte kleur is. De andere kleuren zijn echt heel goed gepigmenteerd. De oogschaduw is ook erg makkelijk te blenden en blijft goed zitten. Aanrader dus!
Het palette kost € 9,95 en is in diverse online shops te koop. 

25 gedachten over “CHRISTIAN QUATTRO EYESHADOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.