ZARA LOOKBOOK APRIL/MEI

Het nieuwe lookbook van Zara staat online en ik vind de foto’s in de lookbooks van de afgelopen tijd heel erg leuk. Ze zijn wat minder stijf en wat origineler, wat ik heel mooi vind. De kleding is deze keer redelijk strak en zakelijk. Je ziet veel witte en effen items. Ik kan me voorstellen dat sommige meiden dit een beetje saai vinden, maar veel items spreken me wel aan. Hoewel all-white outfits niet helemaal mijn ding zijn, vind ik ze bij de modellen heel mooi staan. Het gele jasje en het donkergroene jurkje zijn dit keer mijn favorieten. Wat vinden jullie van dit lookbook?

7 gedachten over “ZARA LOOKBOOK APRIL/MEI

  1. Petra schreef:

    Ik vind witte kleding best erg mooi, nu heb ik hierbij een heel klinisch gevoel gekregen…ik denk door de enigzins vierkante vormgeving die ik in sommige kledingstukken ontdek…jammer, dat vind ik wat minder, de gekleurde jurkjes vind ik heel erg leuk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.