Dagboekje #1

Ik heb besloten om zo nu en dan een dagboek artikeltje te gaan schrijven op mijn blog. Dit vind ik leuk om te doen en het geeft m’n blog een persoonlijk tintje. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden natuurlijk.

Ik begin met een foto van brandende kaarsjes, omdat m’n vriend gister jarig was. Omdat we een heel klein huisje hebben, hebben we het zowel ’s middags als ’s avonds gevierd, omdat het gewoon niet past als iedereen tegelijk in onze woonkamer zit. ’t Was erg gezellig en hij heeft leuke dingen gekregen. Van z’n ouders bijvoorbeeld een ‘panini toaster’, dus nu kunnen we zelf panini’s maken, jeeej! Zelf had ik bij de H&M een rode trui gekocht (rood staat hem altijd zo leuk!), borrelglaasjes (wilde hij graag, omdat we die nog niet hadden) en ik had een pakket met allemaal dingen die hij leuk of lekker vind samengesteld.
Afgelopen vrijdag heb ik m’n eerste werkdag bij de Action gehad. Na wekenlang thuis te hebben gezeten, was het erg fijn om weer iets te doen te hebben. Het was een leuke dag, ik heb vooral veel geleerd. Ik heb leuke collega’s, dus ik denk dat ik het daar wel een tijdje volhoud 🙂
Qua dieet gaat het wel redelijk. Inmiddels ben ik 8,5 kilo kwijt en daar ben ik heel erg blij mee, maar het gaat de laatste tijd niet zo snel. Om me een beetje te helpen bij het afvallen heb ik het boek ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig’ van Amber Albarda besteld. Ik heb er nog maar een paar bladzijdes van gelezen, maar ik vind het nu al een erg interessant boek. Binnenkort zal ik jullie er meer over vertellen.
Hoe was jullie week?

 

9 gedachten over “Dagboekje #1

  1. Jonne schreef:

    Heel leuk dat je zo'n persoonlijk stukje op je blog zet! Gefeliciteerd met je vriend en een goed idee van die twee feestje op één dag haha!

    Succes bij de action komende tijd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.